facebook
twitter

Горещи новини

ГДБОП и антикорупционната комисия с акция по Черноморието

1447
Илияна Кирилова

Мащабна операция на ГДБОП и Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) се проведе на територията на Несебър, "Слънчев бряг" и "Свети Влас", предаде БГНЕС.

Спецакцията е по сигнали за купуване на гласове за предстоящите местни избори. Кметът на Несебър Николай Димитров посочи, че полицията е обяснила, че по сигнали търсят списъци, свързани с покупко-продажба на гласове. По време на акцията са взели и мобилния му телефон. Той посочи, че полицията не е открила нищо в дома му и се надява да проверят и хората, които са пуснали съответните сигнали.

Пред магазин на съпругата на един от кандидат-кметовете на Несебър има полиция и служители на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ). Обискирани са домовете и офисите на кандидати за кметове и общински съветници, иззети са документи и мобилни телефони.

Няма данни за задържани лица, няма и официално съобщение за акцията. В късния следобед разследващите екипи напуснаха Несебър. 

Все още от държавното обвинение не са дали повече информация за акцията.

7

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Гешев пробва да е едноличен владетел

16.02.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

5918 30
Разследването на катастрофата с Местан ще се проточи година

14.02.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

1204 8
Криминална хармоника с бабички и "МВР Пикчърс"

13.02.2020

ИНСПЕКТОР КЕШ

1972 1

Коментари

dobadoba

https://www.flagman.bg/article/199027

Главанаци или Главочи?..

⚓️

Hasta la vista

ГлавоНоги...

Елемент Э
снимка на Елемент Э
Ясна е работата- само кмет от ГЕРБ. Другите да се отстрелят още преди гласуването
Stern

Пишат, че кандидат-кметът на ГЕРБ изхвърчал от града 30 мин. преди акцията.

Явно е голям късметлия.

HBK

Ясно, партийната полиция (ГДБОБ) на мутро-милиционерите в акция срещу бирниците на парти-функционерите. Ако последните спечелят изборите, ще бъде обратно – партийната полиция на парти-функционерите (ДАНС) ще бъзика бирниците на мутро-милиционерите. И така, докато популацият по територията престане да бъде безпристрастен зрител на ... акциите.

terza

А отдела за наркотици кога ще претърси кабинета на Портних?

YMCA

Може и да успеят от трети опит да сложат кмет на ГЕРБ, ама надали... Братята са си опекли работата доста отдавна. И в Несебър и в София. 

Влез или се регистрирай за да коментираш