facebook
twitter

Горещи новини

Фенове на "Арда" към Нинова: Не бъркайте спорта с политиката

2769
Снимка: БГНЕС
Срещата между премиера Бойко Борисов и президентът на професионален футболен клуб "Арда” Петър Пешев.

Привърженици на футболния клуб "Арда", изпратиха открито благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов, като в същото време призовават лидерът на БСП Корнелия Нинова да не "бърка спорта с политиката" и да не си играе с тяхното търпение. Поводът за писмото е, че ръководството на клуба във вторник се срещна с премиера и поиска пари за стадиона си, а Борисов му каза, че иска да види плановете за ремонта, "за да се намери справедливо решение за финансиране на клуба, каквото получават всички останали клубове от Първа лига". По-късно през деня на брифинг Нинова коментира срещата, че е поредно предизборно обещание за подаряване на пари от бюджета. "Не може цялата държава да ври и кипи и единственото прессъобщение да бъде среща с футболен клуб "Арда". Идват местни избори. Сигурно (премиерът) пак взема кампанията на ръчно управление. Почва да раздава пари отсега, но над партийните интереси има и далеч по-големи."

Ето какво се казва в писмото на феновете на ФК "Арда":

"От името на спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК "Арда", искаме да изкажем огромна благодарност на премиера на България г-н Бойко Борисов. Въпреки усилията на г-н Борисов и неговият щаб с решаването на проблема с африканската чумата с прасетата, в което не се съмняваме, че ще се справи, той намери време да се срещне с ръководството на ПФК "Арда". По време на срещата г-н Борисов бе добронамерен и решен да помогне на феновете на ПФК "Арда", по-бързо футболният клуб да се завърне в Кърджали, където е неговият дом и там да играе домакинските си мачове.

На "Арена Арда" предстои да се сложи осветление, както и подобрения на самия стадион, за да може да се отговаря на всички изисквания за Първа лига.

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

П.П. Г-жо Нинова, спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК "Арда", които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия и други държави, са дълбоко възмутени, че вкарвате ПФК "Арда" във вашата пропаганда. Това ние не го приемаме и няма да позволим любимият ни отбор да бъде използван. Искаме да Ви кажем, че сред тези близо един милион фенове има и ваши симпатизанти, които със сигурност не биха искали ПФК "Арда" да бъде използван с политическа цел.

Бъдете сигурна, че те ще Ви обърнат гръб, ако продължавате да включвате клубът ни във Вашата политика. Г-жо Нинова не бъркайте спорта с политиката! Не бъркайте любовта на хората, с онази от бардаците! Не си играйте с нашето търпение!! Вашият личен провал не го местете на друго място, освен от Позитано 20."

С благодарност и уважение

Организирани привърженици на ПФК "Арда"

26

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Сагата със съкратеното следствие ще продължи и след изборите

10.10.2019

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

49
Здравният министър се оплете в оправдания за заплатите на медсестрите

04.10.2019

1620 27
И футболен бос набърка Корнелия Нинова в шпионския скандал

26.09.2019

ТАНЯ ПЕТКОВА

184 1

Коментари

Миряна Б.

Методът на Бенито Мусолини действа на 20-те %. Футболът обединявал хората. Да видим как ще се разберат Борисов и Корнелия. Вероятно като мъже на полувремето.

Механик

Тия направо му излизаха з.....

800 000  организирани привърженици и още безчет неорганизирани из цяла Европа. Стадионът трябва да е минимум 50 хиляден  Арда Кърджали е истинският отбор на народа. 

МногоУмен
снимка на МногоУмен
Така е , Корнела прави от всяко нещо политика. А Батката като са снима с футболни клубове , спортисти , медалисти... , като ръси обещания под път и над път (все едно обещава от личните си пари) , той не прави политика ! 😄
тютюн

Тия  1 млн фенове едно осветление не могат да направят и се описват като бардак и полутърпеливи мутри? Какво ли не правят хората за пари.

sega_reader

Каква пародия. Шеф на футболен клуб отива на крака при лидер на една партия за да потвърди критиките си към другата партия.

В случая водещо е това, че футболен президент влиза в такава роля.

Мисля че създадохме прецедент в света.

Weiß

Много подходящ дрескод на премиера за среща с футболен президент.

SSlavov

Нинова да пита защо ТЕЦ-а издържа Берое , а е на загуба

маркос

 

 

 

                        По два лева да бяха дали на любимият си отбор тез привърженици , светлините на стадиона им щяха да се виждат от целите Родопи а те тръгнали да тупат куйрук на Боко.Народопсихология.

Solace

Не се съмнявам, че в Кърджали не се съмняват, че Батката ще реши проблема със свинете...

маркос

 

 

 

                             Нинова да пита защо ТЕЦ-а издържа Берое , а е на загуба

 

 

                        Ако в нашата сбъркана държава някой започне да задава подобни въпроси , няма да му стигне един живот .

Danibus

Футболни фенове пишат писмо в подкрепа на султана. 

p.s. В писмото хич не прозират политическите пристрастия на управлението на ФК Арда. Впрочем т.нар футболна общественост в Бълария /за това от какви "титани" на интелекта е съставена няма да коментирам - може да се прецени от съдържанието и стила на писмото/е формирана изключително от върли фенове на Баце.

Звън®
снимка на Звън®

Вчера Ангела Меркел се срещна с  Дитмар Хоп - собственик на немския футболен клуб Хофенхайм. Канцлерът се отнесе с разбиране към молбата да се отпусне държавна помощ за ремонт на клубния стадион      Рейн-Некар-Арена в Зинсхайм.

 

Ето какво се казва в писмото на феновете на ФК Хофенхайм: 

 

"От името на спортната общественост на Зинсхайм и организираните привърженици на ПФК Хофенхайм. , искаме да изкажем огромна благодарност на канцлера на Германия фрау Меркел. Въпреки   огромната й заетост и здравословни проблими, тя намери време да се срещне с ръководството на ПФК Хофенхайм. По време на срещата фрау Меркел бе добронамерена и решена да помогне на феновете на ПФК Хофенхайм, по-бързо футболният клуб да се завърне в Зинсхайм, където е неговият дом и там да играе победните домакинските си мачове."

PlaNed
снимка на PlaNed

Искаме да Ви кажем, че сред тези близо един милион фенове има ...

АлоУ, рИдакцията, да не е станала пак печатна грешка?

Да не сте искали да напишете милиард, което по скромнито ми мнение, също ми се вижда прекалено малко?! 

Седем с един...

"Искаме да Ви кажем, че сред тези близо един милион фенове има и ваши симпатизанти, които със сигурност не биха искали ПФК "Арда" да бъде използван с политическа цел."

Ами вие, драги фенове на световно известния ПФК "Арда", БЯХТЕ и СТЕ използвани с политическа цел! Колкото и да се възмущавате от изявленията на Нинова, Баце си направи рекламката на ваш гръб...Ама вие се възмущавайте де...

Тринити

....организираните привърженици на ПФК "Арда", които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия

При толкоз привърженици отборът би трябвало да се казва "Кърджалибахче" или "Огледалосарай".А най-добре "Doganspor".

mi6osp.

Защо липсва снимка с плакат "Бойко- кръстникът на феновете на "Арда""?

VIII_Ви'Ай'Ай'Ай

НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА ПРЕХОДА!

https://svobodnoslovo.eu/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%b3...

Стефан Северин

Bacho Кольо

Интересно, кой ли е тоя, написал писмо от името на 800 000 привърженици на "Арда" , който не се е усетил какво публично ли@ане на Бойковия за@ник е сторил.

Щото ако Б.Б. извади от вълшебния цилиндър некой и други милион за стадиона в Кърджали, това е любов към спорта. А ако Нинова публично порицае това пладнешко поругаване на Закона за държавния бюджет, това вече "бърка политиката със спорта"

принцеса Даяна

Bacho Колю, да се помогне на Арда-Кърджали съвсем не е лошо нешо. И ако г-жа слаНинова счита, че се поругава Закона защо не предложи алтернативно милионерите в БСП(примерно Кирил Добрев) да свършат тази работа? Червените много  бъркате негативното с позитивното и манджата ви става негодна за консумация, камо ли за "визия".

Bacho Кольо

Аз съм  ЗА гражданката К. Нинова да предложи,  а милионерите в БСП  /и не само в БСП/ да помогнат на Арда и не само на Арда. Това е  право на гражданката Нинова.

И дано да стане!

Но още по ЗА съм председателката на нй-голямата опозиционна партия К. Нинова да алармира обществото, когато нагли и крадливи типове, маскирани като премиери и министри на финансите,  бъркат директно в джоба ни. Това е задължение на политика Нинова.

 

Схващаш ли разликата между едното и другото?!? 

принцеса Даяна

"бъркат директно в джоба ни" просто не е вярно, бюджете е пари които могат да сменят собственика си, но сумата остава същата. Така, че никой няма да ни вземе допълнителен данък за Арда Кърджали. Сериозна грешка може да има ако парите се вземат от перото за онкоболни, но вероятността е около 0. Така, че нещата не стоят така като ги редите с госпожата.

 Радвам се, чв си ЗА хубави стадиони, дано и болниците станат хубави. Пари има достатъчно, но се точат хищнически и няма ловци които да сгащват хищниците.

Румен

Стига сте ревали, бе! Не разбрахте ли, че дядото на Баце е бил привърженик на ПФК "Арда"? Аман от тъпанари!

аман бе

👍😂

Weiß

Румене,

тогава ПФК Арда не е имало, ПаФКал е цигари Арда, цена по това време 25 ст., малка Арда - кариочка 12 ст. и Златната Арда 32 ст. Търся песента, ама не мога да я намеря : "Имате ли Арда, имате ли Златна арда, дайте я насам".

Звън®
снимка на Звън®

Футболният Арда Кърджали е от 1924 г. Цигарите Арда май датират още от Томасяновата фабрика. А любовта на Тиквоний I Хипертоник към този хубав край е от другаруването му с философа Доган и неговия партиен свинчок Делиян. Много страстно Владетелят гледа благодетеля на ПФК Арда. Май нова любов се ражда. О Симитли, нима всичко е минало?

Лoвkия

Стига сте ревали, бе! Не разбрахте ли, че дядото на Баце е бил привърженик на ПФК "Арда"? Аман от тъпанари!

Ми не, не е това.

Просто маста за филиите са я давали прасетата на бай Хасан Домуса от Горната маала на Кърджали.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×