facebook
twitter

Горещи новини

Две жени загинаха при катастрофа до варненско село

1070
Илияна Кирилова

Две жени са загинали при катастрофа в района на село Долище, а дете се намира в тежко състояние, съобщиха от ОДМВР - Варна, предаде "Фокус".

Катастрофата се е случила близо до Т-образно кръстовище на пътя за с. Долище. Сигналът за инцидента е подаден около 10.10 часа. Според първоначалната информация са се сблъскали лек автомобил „Сеат” и товарен автомобил „ДАФ”. Вследствие на инцидента две жени от лекия автомобил са загинали на място. В автомобила е имало и дете, което е отведено от преминаващ автомобил в болнично заведение в тежко състояние. 

Работи се за изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая, както и за изясняване на самоличността на загиналите. На място текат действия по разследване на инцидента.  

7

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Съдът насрочи делото за катастрофата с Лютви Местан

12.08.2020

196
"Боинг" със 191 пътници се разполови при кацане в Индия

08.08.2020

Обновена

1659 6
Властите подозират замърсяване с торове в Марица

28.07.2020

1037 3

Коментари

Хумангоид

Това трябва да е на пътя Варна - Добрич. Прав участък между Стожер и Любен Каравелово. Откакто го ремонтираха, колите сами ускоряват до 120-140. А има шест "Т" отклонения към разни малки селца. Нетърпеливите често рискуват с включването в основния път. Само пътища с дупки за нас.

Johnny2965

Един автомобил не може нищо да направи без водач.

В случая, някой е нарушил някое правило.

Очевидно, тази година, въпреки намаляващото ни население, сме се запътили към постигането на традиционните в миналото 1000 жертви на автомобилни катастрофи.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

това е поради факта, че сме територия а не държава...

 

...в държавите има закони и правила които се спазват....налагат...

 

....днес пак пътувах извънградско...на ограничения с 60 ме изпреварват почти всички....на мост...на кръстовища...никой не спазва никакви правила...българина е над закона...

 

...или трябва да се премахнат пътните знаци, които ограничават скоростта или полицията трябва да почне да работи...едно от двете...защото в момента междинното положение хем да имз знаци, хем да не се спазват от 99% от шофьорите е най-лошия вариант...

Justinian2
снимка на Justinian2

На запад от Калотина пътните знаци се слагат с някаква мисъл. Например като караш на ограничение за 60 км/ч - значи наистина не е добре да караш по-бързо ! Или пътят не става , или има стеснения , завои ... просто знакът е сложен да ти помогне , да те улесни. У нас 95 % от знаците са безсмислени , алогични , .ур капани ! Например караш към някакъв разклон (примерно кръгово) , ограничението е 90 , разбира се всички летят с 110 -120 . Изведнъж пейсе метра преди кръговото се появява знак за 60 км/ч , и веднага след него - за 40 км/ч , и веднага след това СТОП-а ! Нали си представяте ако колите спазват това стриктно , какво би станало ?! У нас знаците са поставени идиотски. Забраните са прекалено стриктни , безсмислени ограничения (баира на Сливница , къде дремята баничкаджиите с фуражки) , и затова никой не ги спазва със съзнание. Спазват се само , ако ти пиука "Кобра"-та , и после пак газ до тенекия ! Проста държава , прости водачи , просто поставени знаци. Всичко е в унисон..???

Evasion

българина е над закона

Също е и безсмъртен. 

Аладар
Ако ги питаш ще кажат проекта е такъв. Не съм чул проектант да е наказан.
Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

Аз лично съм "за" премахване на всякакви пътни знаци за ограничение на скоростта. Нека караме всички както си искаме и колко могат да вдигат колите ни, пък който оцелее...оцелее...то и без туй в момента долу горе е така...по-добре така отколкото както е сега...аз да спазвам знаци пък никой друг да не спазва...

 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш