facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Съдби на кръстопът

Протестиращи завъдиха домашни птици носачки

Запъртък не се разваля!
1 655
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПО КРЪСТОВИЩА И ПЛОЩАДИ.
Протестиращите против правителството на Бойко Борисов и Главната прокуратура на Иван Гешев завъдиха кокошки, мисирки, патки и други домашни птици, които снасят яйца.
С добива от яйца демонстрантите отчасти се прехранвали, но главно попълвали арсенала си от снаряди за правителствените сгради.
„Имаме специални селекции носачки, които снасят предимно запъртъци, с които обстрелваме завладените от мафията институции” – обясни един от неформалните лидери на протеста, който се представи с фамилия Мичурин.
Г-н Мичурин разказа пред нашия екип, че особено ценни са запъртъците от пъдпъдък – малки, шикозни и миризливи като корупция по високите етажи.
„Много години от моята научна дейност посветих на създаването на тази удивителна порода пъдпъдък, който снася до 70% запъртъци”, не крие гордостта си ученият.
За яйчените муниции създадох и специален катапулт, който мята яйцата доста точно, когато зад катапулта стои добре обучен стрелец.
„То е нещо като тия машинки на тенисистите, дето им изстрелват топки за тренировъчния процес, но моят механизъм е усъвършенстван”, разказва човекът на науката в лагера на протестиращите.
„Разбира се, повече време и научни усилия ми отне селектирането на породи от птици, които снасят главно запъртъци – продължава изложението си Мичурин. - Това не е работа за един месец, почнах своите селективни експерименти преди време, вдъхновен от оная дивна кампания на Ева Майдел – „Покажи си яйцата на Ева”. Вие може да сте забравили, но аз не съм. Покрай кампанията за евроизборите и Великден тая наша евроснаха беше направила кампания, с която приканваше народа да си снима яйцата и да участва в конкурс на Ева с награда – посещение на ЕП. Наистина вълнуваща комсомолщина, която много от вас са забравили на мига, но мен ме стрелна право в сърцето, защото си имам сантимент към годините на моята младост и комсомолското движение, което Майдел не познава от натура, но така съвършено пресъздава духа му. Откак Ева издигна лозунга „покажи яйцата”, аз работя ден и нощ и съм щастлив от резултатите. Знаете ли например какъв граждански заряд се крие в един запъртък от мисирка... Ами от щраус!?” – пали се Мичурин.
Кметът на Брюксел ще получи великденски яйца, изписани от ...
Колаж: http://gerb-epp.info/
Ученият разкри, че е изготвил и план за превземане на плаж Росенец, ако се наложи.
„Ще бомбардираме сарая със запъртъци от сокол и така ще получим морално надмощие” – издаде тактиката г-н Мичурин и призна, че моралните активи не са бог знае какво предимство в наши дни, но все пак действат ободряващо на бойния дух.
***
Помните ли кичозното яйце, което Плевнелиев занесе във Ватикана ...
Бенедикте, Бенедикте, това не ти е Колумбово яйце, а пак стои право! 
Шефът на "София Тех Парк" Росен Плевнелиев се закани да даде отпор на яйчената агресия. 
"Ще подкрепя правителството, както винаги с дела! - погледна ястребски Плевнелиев, миг след което пак се разля в сияйна усмивка. - Нека посмеят пак да мятат яйца, аз ще им отвърна с по-голями яйца, галени от папа. Поръчал съм да ми изработят много такива яйца за следващото събитие на ГЕРБ. Яйцата са скъпи, финансирането ми е прозрачно, правя ги по оперативна програма за иновации. След като ги изработи производителят, те пътуват към Ватикана, там ги гали действащият папа, връщат се тук и влизат в бойния арсенал на ГЕРБ. Вместо да дърпат телефони и да раздават юмруци, нашите симпатизанти, които не са от партията, но обичат да се бият, ще търкалят тези страшни яйца срещу враговете на ГЕРБ. Няма вече "око за око". Вече има "яйце за две, зъб за чене!", освирепя старозаветно Плевнелиев, стисна силно ръката на синоптичката си, застана мирно, пусна сълза, запя марша "Прощание славянки", после се сети, че е ястреб и се усмихна с идеята да изглежда хищно, обаче пак доби обичайния си вид на Мики Маус. 
File:Columbus egg.jpg - Wikimedia Commons
Христофор Колумб показва номера с правостоящото яйце. Номерът е първо да му чукнеш един чембер. 

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Деница Сачева задоволи и алтер-егото си
Тома Пържолник обяви умствена независимост
Ердоган защити башбакан Бойко от евронападките

Коментари

Льо Клер

...после се сети, че е ястреб и се усмихна с идеята да изглежда хищно, обаче пак доби обичайния си вид на Мики Маус. 

 

Няма кой  друг да ни весели вече така! 😂 😂 😂

 

 

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

...освирепя старозаветно Плевнелиев, стисна силно ръката на синоптичката си, застана мирно, пусна сълза, запя марша "Прощание славянки", после се сети, че е ястреб и се усмихна с идеята да изглежда хищно, обаче пак доби обичайния си вид на Мики Маус. 

☺️☺️☺️☺️

Амира

😁 😆 😂

 

Г-н Балев 👍

Влез или се регистрирай за да коментираш