Quantcast
Прокурори се опечалиха, нямали записи с Борисов | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Прокурори се опечалиха, нямали записи с Борисов

Васил Божков им предлага психологическа помощ, ако атакуват премиера
5 269
 Pixabay

Тайна организация на честни прокурори шанаджии написа възвание до обществото, в което обвинителите се жалват, че искат да прослушат записи с премиера, но нямат такава възможност. 
"Не е вярно, че прокуратурата не се интересува от записите с гласа на Борисов, в които той изпълнява най-различни оратории на естетическата и юридическата мисъл - казват прокурорите от тайния орден на шанаджиите. - Обаче ние сме прекалено дребни и не ни допускат до такива дела и веществени доказателствени средства. Тия работи се решават от ония нагоре, големите играчи, дето една улична сделка нямат през живота си. Кабинетни играчи, номенклатура, чантаджии, джуджета!" - не се скъпят на учтивости прокурорите за по-издигнатите си колеги. 
От тайния орден на тия неиздигнати, но активни прокурори, искали да се доберат до позиция, от която да атакуват премиера и да прослушат всички негови записи до насита, като се насладят на всякакви експертизи. Те искат след това и да споделят с публиката какво е чувството, като предвиждали, че ще е много хубаво чувство.
"Искаме да ги чуем тия записи и да ги споделим с обществото, ама цялостно, изчистено, с хубава музикална подложка, някакъв агресивен бийт. Да слушаме гласа на премиера в художествено оформена обработка и да попиваме криминална мъдрост. Това е неоценимо богатство, до което нямаме достъп, защото е привилегия за избрани, ние не сме от тях" - въздишат честните шанаджии, които се чувствали по-близки по дух и произход с премиера, отколкото издигнатите им колеги от важните кабинети.
***
Бившият изряден бизнесмен Васил Божков, изгнаник в Дубай и политически лидер, в закрито писмо предложи психологическа и друга помощ на малките прокурори, които нямат достъп до голямата игра. 
"Бъдете смели!" - окуражава той малките прокурори с големи мечти. 
"Бъдете смели, атакувайте премиера и главния прокурор от някакви, макар ниски позиции. Сега ще ви смачкат, но после ще ви се въздаде, ще напреднете в професията по-бързо, отколкото сте сънували" - обещавал дискретно Божков. 
"На мен Гешев ми предложи психологическа помощ, ако се върна от Дубай и се предам на така нареченото му правосъдие. Сега аз ви предлагам психологическа и морална помощ, ако сте смели" - надъхвал ги Божков, ама те не се вързали и продължили да я карат, както си знаят, щото се самоопределяли като "гърмяни зайци". 

Още

Преговарящи пуснаха излъчване и на тайните преговори
Прокуратурата подхвана скандала в ДКК

03.12.2021

Обновена

1150
Съдът недоумява защо Миню Стайков се отказа от иск срещу прокуратурата

02.12.2021

6178