Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Пиарка вкара клиента си в затвора

За негово добро е, обясни експертно тя

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ЗА ДА ПОПАДНЕ НА ХОРА
Засукана пиарка с богат речник и силно въображение поведе за ухото клиента си и го докара до подсъдимата скамейка, откъдето по бързата процедура нещастникът се озова в затвора. 
Клиентът бил кандидат за нещо в последните избори и наел пиарката, защото искал да се представи добре пред обществото, дори кандидатурата му да не спечели. 
Пиарката бързо извоювала пълното доверие на клиента си, той се оставил изцяло в ръцете ѝ, следвал съветите ѝ безпрекословно. 
Клиентът даже малко се влюбил във връзкарката с обществеността. Тя го покорила с чар, интелект и психологически хитрини. Професионалистката владеела напълно езика на тялото, както и всякакви видове комуникация - вербална и невербална, виртуална и натурална, физическа и химическа, алфизическа и метахимическа...
"Когато г-н Хикс ми сподели намерението си да се кандидатира, аз се опитах да го разубедя - признава пиарката. - Но така го омаях с "разубеждението" си, че той още повече се амбицира. Аз като експерт знам как да възбудя амбицията на даден клиент, знам как да го активирам антропологически, така да се каже" - усмихва се под вежда тя. 
Като в народната песен, дето старецът води мечка за ухото, така и пиарката повела клиента си като панаирджийска мечка, като за нула време го разорила и вкарала в затвора. 
Пиарката запя малко от народната песен "Мятала Ленче ябълка", за да се ориентира обществото какво има предвид:
Дървари от гора се връщат,
нашият старец най-напред,
на рамо дърво носеше,
мечка за ухо водеше

***
"И аз така на моя клиент му дадох да гризне от дървото, и го поведох за ухото, ибреее!" - показа игриви нагласи великата комуникаторка. 
Конкретно - докато го разкарвала като мечок, клиентът играл хоро и по неин съвет посегнал на Леонардо ди Каприо, с което всъщност си навлякъл неприятностите с правосъдието. 
Meet the B.C. stunt 'bear' who beats the crap out of Leo DiCaprio in The  Revenant | The ProvinceLeo owes his Oscar to the bear: "The Revenant" told an American story the  Academy couldn't help but devour | Salon.com
"В крайна сметка то е за негово добро. Сега е затворник на съвестта и един ден това за него ще е огромен политически и граждански капитал" - оптимист е пиарката, убедена че е направила най-доброто за клиента и за себе си.  
***
От конкурентна партия се дочу злорадо хихикане във връзка с казуса.
Фракциите Философи-ГЕРБ, Писатели-ГЕРБ, Схематици-ГЕРБ и Жени-ГЕРБ се подиграха на конкурента си, който се докара до просешка тояга и лишаване от свобода. 
"Ние без пари няма да останем и в затвора няма да влезем, поне докато Гешев е главен прокурор. И за пиар съвети слушаме само Шехерезада Рифенщал. Тя като разказва приказки, омайва само публиката, с нас е като строга зъболекарка" - разказват писателите, философите, схематиците и жените с гербова марка на челото. 
Фракцията ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ започва битова сага за Прекрасната госпожа | СЕГА
Философи и писатели.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата