facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Син буркан

Криминална хармоника с бабички и "МВР Пикчърс"

2116
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ДВАМА ПОЛИЦАИ ОТНЕХА СЪС СИЛА ТАЛОНЧЕТО НА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА и бяха зрелищно арестувани под прожекторите на възродената студия за игрални филми "МВР Пикчърс". Главният прокурор поздрави колегите си за акцията и им разпореди да са все така кинематографични. Във филмчето на арестуваните полицаи все пак им бе позволено да скрият лицата си с "прихлупен до очи каскет", както е казал Христо Смирненски. Бабата била съсипана
Полицаите отмъкнали талончето на жената, но не могли да си вземат печалбата, защото в момента талони се продават, но печалби не се изплащат. 

***

ПОНЕЖЕ СТЕ АБСОЛЮТНИ ГЛАВАНАЦИ - НА КОЛЕНЕ! Тази команда бяха принудени да изпълнят полицаите обирджии на бабичката с талончето. Снимачният екип на "МВР ПИКЧЪРС" върна главанаците в главните роли да изиграят още 10 пъти кадъра, защото режисьорът, радикален перфекционист, искаше да постигне максимално емоционално въздействие. Главанаците падаха, ставаха, падаха, ставаха, докато единият помоли за наколенки, че му се образувала вода в капачките. Разрешиха му да си подпъхне в панталоните два каскета вместо наколенки. Не му разрешиха да си пъхне трети каскет в гащите.

***

НИЕ НЕ СМЕ НЯКАКВИ ПОРНОГРАФИ, ние сме естети! Така обясни отказа да включи трети каскет в снимките режисьорът на "МВР Пикчърс". При нас няма вулгарни сцени, ние не търсим евтина популярност и провокация на всяка цена. В изкуството трябва да има мярка и ние винаги ползваме везните на Темида, за да отмерим точно и да дадем на зрителя онова усещане за един висш свят на хармония и върховна справедливост. Не понасям пошлостта и липсата на мярка, призна още режисьорът и каза, че никога няма да се откаже от показанията си. 

***

САМО ЦИГАНИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ПОКАЗАНИЯТА СИ! Това обясни Главният прокурор в опит да обясни защо един ден пуска СРС-та с президента, а на другия ден обявява, че това не са СРС, а фрагменти от реалността. След това така си засука мисълта, че 15 бракоразводни адвокати се самоубиха без право на помилване: "Спомнете си какво каза Цецка Цачева по този въпрос! - апелира Главният. - Тя каза, че реалността е навсякъде около нас, след което загуби президентските избори, загуби позициите си в ГЕРБ и спечели апартамент. Вие си правете изводите". Никой не можа формулира извод от така изложените факти и обстоятелства. 

***

РЕВИЗИЯТА НА КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ще срещне проблеми от организационен характер. Това обясни бившият Главен прокурор и поздрави сегашният. После пак го поздрави и изрази увереност, че ревизията ще я бъде. Продължи обяснението си. "Принципно няма проблем един полицай да не е прекомерно умен, а напоследък виждаме, че няма проблем и Главният прокурор да не е особено компетентен, за което също трябва да го поздравим. Навремето - за да стигне човек до такива злодейски нива, трябваше много да се труди и непрекъснато да се самоусъвършенства. Сега нещата стават по-лесно. Ревизията на криминалния преход ще протече успешно, както всички подобни ревизии, които минаха през годините. Ще напсуваме мишените на Пеевски няколко пъти и всичко си продължава, както преди". 

***

ЖУРНАЛЬОР НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ ВНЕЗАПНО СЕ РАЗТРЕВОЖИ. "Шефе, с тия лъжи и простотии, дето ги пишем всеки ден, как ще се оправяме в Деня на страшния съд? Мене ме е малко страх от тая работа... "Абе няма проблеми бе! - отговори шефът. - Ние държим и Прокуратурата на Страшния съд, нищо не могат да ни направят!"

***

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР АРЕСТУВА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ за американофилия и заради лобистката законова поправка, приета в деня, в който придоби голямата си мансарда точно под звездите. Съдия Андон Миталов освободи Цветанов да иде до Украйна и да си вземе орден от Зеленски. Путин обяви Миталов за корупционер и му забрани да посещава Еврейската автономна област, Сахалин и японската част на Курилските острови.

***

МИСИР IMPOSSIBLE. "Не ме закачайте, че превеждам на арабски искането за екстрадиция на Божков - реагира Бойко Борисов, помолен за коментар по актуални теми (неспокойната криминогенна обстановка, бандитската язовиризация и др.). "Много ме мъчат синтаксисът на арабския език и спецификата на обединеното арабско право", обясни още премиерът и се скри в багажника ва джипката. 

***

НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА БАБИЧКА БЕ ЗАЛОВЕНА с огромна сума пари в торбичка от супермаркет. "Исках да бия Валери Симеонов с пачки - обясни възрастната жена. - Няма само той да блъска бабички я! Поне Краси Каракачанов няма ли да ми пуснете за един спаринг с пачки?", примоли се бабичката, а главният режисьор на "МВР Пикчърс" обеща да си помисли.  

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокуратурата разследва дали някой е "джуркал" дела

03.04.2020

Обновена

870 3
Съд нареди мъж под карантина да се следи с електронна гривна

02.04.2020

Обновена

3608 34
МВР наложи глоби за 4 милиона лева за разходки в парка

01.04.2020

Обновена

9586 30

Коментари

Джиджи

възродената студия за игрални филми "МВР Пикчърс"

???

 

Студията, създадена от Цвъки в зората на възхода на ПП ГЕРП, га беше вътрешен министЕр!!! ???

Влез или се регистрирай за да коментираш

×