Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Колекторите с големия заем оправят нещата

Фирмата с гигантския кредит от ББР урегулира мобило-атакисткия конфликт

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Колекторската фирма, която взе мултимилионен кредит от ББР, пое в свои ръце комуникацията между телевизията на “Атака” и мобилен оператор, на когото патриотичната медия дължи голяма сума. 
По-рано мобилният оператор обяви, че прекратява отношенията си с “Алфа” и спира да им предоставя услуги, което бе разтълкувано от лидера на “Атака” като политическа репресия. 
Представител на колекторите с големите кредити дойде на крака в редакцията на “Фейк бюлетин”, за да изрази позицията на фирмата по този наболял въпрос. 
“Изразяваме загриженост за изострянето на конфликта между телевизия “Алфа” и мобилният оператор, който ги реже. Политическа репресия е силно казано - анализира колекторът, - ала и не е чак толкова далеч от истината! Точно преди избори да спираш основния канал за комуникация на една партия, това е чиста проба политически ход. Не е редно. В края на краищата, този дълг от 100 и колко там хиляди не е натрупан вчера, трупал се е дълго време и не е точно сега моментът да се затваря принудително телевизия. В другия край на краищата, не всеки може да взема кредити от ББР. Ние знаем, че това е особена привилегия, затова се стремим да помогнем и на другите юридически и физически лица в тази наша прекрасна държава. Пари се намират, пари се изкарват. Ще помогнем и на мобилния оператор, и на политическата партия, която е закъсала за пари. Жестът на мобилния оператор носи репутационен риск и за самия мобилен оператор, ние искаме и на него да помогнем. Ами че нали всеки ще си каже: на нас ни изключват телефона за 50 лв сметка просрочена, а тия са натрупали 100 хиляди и чак сега ги режат предизборно. И още ще си каже човек: ние като не платим 1-2 сметки, ни пращат колектори да ни тормозят, а на “Алфа” ще пратят ли колектори? И тук отговарям: не, няма да пратят колектори, ние сами идваме. Ние колекторите не сме чудовища, ние помагаме на хората и организациите. Ще намерим решение!” - убеден е човекът от фирмата с якия кредит от ББР. 
“Тия кредити не сме ги взимали да ги харчим за глупости. Ние имаме мисия!” - обясни още той пред наша сътрудница, която работи и във фирма за онлайн залагания.
***
Колекторът сподели и още идеи за развитието на бизнеса. 
Колекторската фирма възнамерява да развие и коректорска дейност, че медиите и народът станаха много неграмотни. 
Фирмата смята също да се включи в контрола на израело-палестинския конфликт, понеже и това било много интересен бизнес. 

Още по темата