facebook
twitter

После

Фейк бюлетин

Гешев рестартира аферата "Люински"

Абсолютно никакви притеснения!
5 688
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ИВАН ГЕШЕВ ВЪЗОБНОВИ работата по аферата "Люински". "Нямаме никакви притеснения да търсим наказателна отговорност на когото и да е - заяви Главният прокурор. - Който си е назначавал с предни мисли стажантки, пиарки, секретарки, ще си носи отговорност. Който мисли с предника си, ще отговаря за поведението си. Имаме СРС-та за аферата на президента. Той е оказвал натиск на своя служителка, физически натиск, не знам как да го кажа по-ясно. Буквално се е натискал на работното си място, където - знаете народната мъдрост - човек не бива да си вади суджука, там където си вади хляба". 

Тези думи подействаха като афродизиак на по-чувствителните репортерки и Главният прокурор замалко да стане жертва на престъпление от страст. Но като изгледа строго репортерското ято, журналистите се сетиха, че са професионалисти и си глътаха либидото. Главният продължи:

"Нямам притеснения и мога да работя по абсолютно всеки, когото ми посочат - няма недосегаеми. Прокурорът е адвокат на държавата. Разделението на властите е лицемерна абстракция. Имам папки за всеки, който изневерява на убежденията ми - това е държавна измяна! Аз съм перде, в което държавата се забърсва", заяви Главният и кубето му зловещо проблясна.

***
"АЛО, ВВС!... АЛО, КОНПИ!... ТОВА СА АБСОЛЮТНИ ПРОСТОТИИ!" - такъв запис на телефонен разговор с гласа на президента разпространи прокуратурата и попита обществото: "Това нормално ли е? Може ли работата на КОНПИ и прокуратурата да се определя като "абсолютни простотии"? Преди да питаме Конституционния съд, питаме обществото: това не представлява ли държавна измяна?"

След кратък размисъл прокуратурата изработи още една теза: "Съгласете се, че има огромна разлика между "Ало, Ваньо!" и "Ало, ВВС!". Едното не се чува, колкото и да го прослушваш, другото се чува с просто ухо. И като казваме "просто ухо", нямаме предвид милиционер, който слухти!"

***

МЕДИЯ С ЧЕСТНИ СИНИ ОЧИ обяви, че отразява всички гледни точки в Хазартния въпрос и ще даде гласност на всяка позиция, за която се плати. "Ние сме равноприближени до всяка страна в конфликта и не можем да даваме преимущество на едната или на другата. И двете заинтересовани страни честно си плащат, а ние нямаме притеснения да публикуваме всичко, с което те се замерят. За нас е важно всеки да може да си плати за масовата комуникация. 

Ще настояваме за реформи, които да позволяват и на воюващите институции да си купуват отразяване на гледната точка. Не може президентът да воюва с изпълнителната и съдебната власт, а ние да ги отразяваме на добра воля. В края на краищата обществото очаква работещи институции, които са готови да защитават гледните си точки с всякакви средства. 

Щом политиците могат да си ползват НСО като някаква фирма ИПОН, защо да не могат да плащат открито и законно и на медиите? 

***

"НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ПРОКУРОРА НА БЛИЖНИЯ СИ, нито бухалката му, нито имота, нито терасата му!". Прокуратурата публикува библейски СРС-та под формата на скрижали. "Трябва да се сложи край на политическия разврат, това безразборно контактуване е абсолютна държавна измяна. Ние нямаме притеснения да стигнем докрай, ако трябва - вибратори ще публикуваме! Няма недосегаеми. Никой не е антачъбъл", демонстрира знание на чужди езици и древни култури прокуратурата. 

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокуратурата се похвали, че изземва още ритони на Васил Божков

16.09.2020

Обновена

3727 37
Прокуратурата обвини Гебрев, че крие още 4 покушения срещу себе си

15.09.2020

2882 21
Липсата на доверие в прокуратурата обрича всяка нейна акция

08.09.2020

МАРТИН ГЕОРГИЕВ

1985 1

Коментари

maestrata

Дипломна работа от Магнаурската школа-акроесе с буквата "М":

-Минарета,мюезини мяучат!Мрак,миндер,мазен м@наф меко мърмори-"Машалла майор Милев"-СРС!

Verbis verbis

Не разбрах. Кой на кого духа.?

emil boev

Президента го загази. С Деси естествено ..

John Slow

След кратък размисъл прокуратурата изработи още една теза: "Съгласете се, че има огромна разлика между "Ало, Ваньо!" и "Ало, ВВС!". Едното не се чува, колкото и да го прослушваш, другото се чува с просто ухо. И като казваме "просто ухо", нямаме предвид милиционер, който слухти!"

??

 

 

Влез или се регистрирай за да коментираш