Quantcast
Деница Сачева задоволи и алтер-егото си | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин с дъх на яхния

Деница Сачева задоволи и алтер-егото си

Министърката записа музикален клип, написа поетична кулинарна книга и още нещо
4 960
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Деница Сачева му отпусна края и каза, че след като задоволила егото си, за нула време презадоволила и алтер-егото си. Тя написала кулинарна стихосбирка, снимала музикален видеоклип с майки от "Системата ни убива", работи и по пълнометражен автобиографичен филм с работно заглавие "Его и алтер-его. Как се каляваше яхнията".
***
"Доволна съм, не крия - сподели социалната министърка. - Някои хора едно его не могат да задоволят, аз окъпах в доволство и титулярното си его, и още едно алтернативно. Алтер-егото ми, впрочем, също не е някакво егенце, дето се задоволява с една пържолка и две нервозни кюфтета. Имам широко и стабилно алтер-его, хищно и алчно като джипка с тулуп. Гори 15 литра дизел на 100 км пресечен терен. Искам да кажа също, че България е може би единствената страна в света с офроуд магистрали, които всеки ден премиерът обикаля и проверява да не би да са станали излишно проходими. Това го казвам само като вметка за нашето статукво."
Вашият репортер Петров зададе на Сачева законния въпрос:
"Как постигате успехите си в задоволяването на его и алтер-его?"
Ето какво отговори министър Сачева ексклузивно-импулсивно само за нашия "Фейк бюлетин":
"Егото си на политик задоволих пред всички вас, в светлината на прожекторите. Кариерата ми е публична. Бях на едни позиции, бях на други позиции, израснах в мисленето и поведението си. Разбрах, че един политик или работи и политиките му стигат до чекмеджетата, или е лузър, който си остава на ниво политически фейлетон и политиките му стигат до под кривата джанка. Да задоволиш политическото си его е сложен психологически състав, иска се желязна воля, волска кожа, ламаринени очила. Всичко това аз го постигнах и продължавам да работя за хората, не за егото си. Но не се ограничих дотук и се заех да задоволявам прищевките на алтер-егото си, от най-тънките до най-дебелите прищевки. Вече издадох например първата си кулинарна стихосбирка. В нея опоетизирам сюблимни моменти от кухнята на живота ми.
Снимах и музикален клип в Народното събрание, пресъздадохме като в индийски мюзикъл изнасянето на майките от НСО. Естествено, поканих и Цвета Караянчева, и Дариткова.
Клипът е много хубав. Докато НСО нежно изнася майките на ръце, аз танцувам и пея, а зад мен се обаждат беквокалите Караянчева и Дариткова. 
Значи аз пея и махам дружелюбно към майките: 

Запомни едно!
Егото МИ
е много по-задоволено
от егото ТИ! 


(А зад мен беквокалите се обаждат: КЪР-ЦАК-ЦАК, КЪР-ЦАК-ЦАК!)

Запомни още едно!
Алтер-егото МИ
е още по-задоволено,
до, ре, ми!  


(Цвета и Даниела пак пеят КЪР-ЦАК-ЦАК... През това време майките ги дотътрят на жълтите павета и НСО хуманно ги изхвърля. Аз пея трети куплет и пак движа тялото си дружелюбно.)

Изхвърлиха боклука,
веднъж-завинагѝ;
махай се оттука
веднагическѝ. 

***
След като изнесе този миниспектакъл пред вашия репортер, Сачева ни подари екземпляр от кулинарната си стихосбирка и отново се гмурна в света на сбъднатите мечти.
Бързаме да кажем, че любителите на пошли пикантерийки ще се разочароват. В стихосбирката има само изискана еротика и никакви порнографии. Отделихме за читателите на бюлетина ни следната лирическа изповед:

Ориз със сини сливи
и телешко с грях.
Душата на дете
с дъх на яхния.

О, харизма на бавен огън печена
в светлината на прожектора,
под лъчите на солариума...
О, усмивка за 5 лева
и чийт за 1 млн. долара!

Не ми говори мръсотии,
човеко с два пръста его! 
Измий тия чинии,
незадоволени колего! 

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Каракочанов закачи ордени на няколко чувала

30.10.2020

5726 13
С кавгаджийски тон ГЕРБ защити бюджет 2021 от критиците

27.10.2020

Обновена

3092 19
В Бастунсарай оборудваха студио като джипка

Коментари

Елемент Э
снимка на Елемент Э
Тази лелка съвсем изтрещя. Бог да пази БГ от такива уппавляващи
maestrata

Самозадоволяване в стил самоеб@чка с педали!Хвала!👯

Rosen Nedyalkov

Бегемот със стъклени топчета вместо очи!

Влез или се регистрирай за да коментираш