Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Бакшиш си дари бакшиша на журналистки, дето не са мисирки

СЪСИПИЯ ДО ШИЯ
Таксиметровият шофьор Чичо Митко изслуша цялата пресконференция на Кирил Петков и Асен Василев за спрените газови доставки, докато возеше клиент от "Люлин" до летището през Малинова долина и Панчарево, за да избегне задръстванията. 

"Никой тук не иска да води война, но ако някой ни обяви война трябва да е готов за нашия ответен удар", заяви този следобед вицепремиерът, министър на финанс...


Шофьорът майсторски заговорил клиента си на политически теми, обяснил му международното положение, доставките на газ, измамата с коронавируса и Македонския въпрос. Клиентът бил малко нервен, защото закъснявал за полета си, но Чичо Митко така сладострастно му казал СЪСИПАХА Я ТАЯ ДЪРЖАВА, че пътникът се предал на таксиметровата омая. 
Бакшишът Митко бил пуснал на телефона си пресконференцията и я коментирал вещо пред клиента. 
"Аз не вярвам на медиите, те за мен не са критерий, много лъжат тия мисирки! Не съм за Бойко, ама добре им го каза. Ако беше той, досега да е пуснал интерконектора с Гърция - осведомил клиента си Чичо Митко. - И правителството лъже. Толкова време ни лъгаха за пландемията, сега ни лъжат за газта. Лъжат, че има газ, ама утре да няма да има с какво да си заредя колата. Кво прайм! Питам кво прайм, утре като няма газ за тая кола, Кириле!" - извикал Чичо Митко и спрял на зелен светофар, за да натрупа малко сметка и от престой. 
"Аз не съм за Путин, ама и Бай Дън много лъже. Всичко е за пари и за газовите находища в Украйна. Ти не знаеш, там са открили на сателитна снимка милярди-бильони газ! На тая снимка от сателита се вижда, че никакви трупове няма в Буча, всичко е постановка на укро-фашистите. Ама това няма да го кажат по медиите!" - убеден бил Чичо Митко, макар че по много медии точно това се твърди. 
"Заплатата, кай, си дари на фашистите в Украйна, па чакай газ от Русия! Ало, Харвард, яжте пасти, Мария-Антоанета, това-онова! Ти акъл нямаш на две магарета слама да разделиш бе, Кириле бе, къде си тръгнал, народът изнемогва!" - надувал вратни вени Чичо Митко. 
Макар че викал, ръкомахал и заобикалял по безбожния си маршрут, Чичо Митко все пак слушал с едно ухо пресконференцията, а когато се включвали Ива Николова и Беновска, бакшишът наострял и двете уши. 
"Ей това е журналистика! Не им цепят басма, смели жени! Аз по принцип не вярвам на медиите, ама тия казват истината. Добре им го рекоха на тия продажници от правителството. Писнало ми е от мисирки и дамаджани, ама тия са бомба!" - не можел да им се нарадва Чичо Митко. 
А като чул как Ива Николова казва на пресконференцията като истински бакшиш - СЪСИПАТЕ Я ТАЯ ДЪРЖАВА! - таксиметровият специалист изпаднал в екстаз, направил още едно съвсем леко отклонение от маршрута и се насочил право към летището, дообяснявайки на клиента си последните тънкости на геополитиката. 
Когато пристигнали, пътникът бил вече бил напълно ошашавен и морално изтощен, в главата му всичко станало на крем-карамел с кисело зеле, а той само искал да се измъкне от таксито и дори не го интересувало, че си е изтървал полета. Хвърлил панически 100 лева и през ум не му минало да поиска ресто, ами избягал презглава. 
А Чичо Митко си обещал, ако му се паднат Беновска и Николова за клиентки, да им направи отстъпка от бакшиша. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата