Медия без
политическа реклама

Ескалация

10 техники за любов на площада

03 Септ. 2020
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Народната любов и начините ѝ на изразяване са нещо, което възвисява душата и дава надежда. 
От ранни зори до късен мрак искрящи от любовни чувства хора маршируват по жълтите павета и викат: "РА-ДОСТ, РА-ДОСТ", "ЧЕСТ-И-СЛА-ВА", "КРА-СО-ТА" или просто отпускат гърла в мощно "УРА"! 
УРА - за правителството!
УРА - за органите на реда!
УРА - за доблестта на Каскета!
УРА - за Конституцията, която ще редим като кубче на Рубик!  
Гражданите носят и плакати с такива лозунги: 
"Разчитаме на вас, ковачи на законите".
"Вярваме във вас, властници".
"Имате нашето гражданско рамо".
"Да вдигнем бюджета на полицията". 
"Да бетонираме властта и плажа". 
В тази наелектризирана от любов обстановка изработихме списък с 10 техники на площадната любов, който ще е от полза, както на възторжените граждани, така и на разнежените полицаи.
***
1. Лютив спрей в очите. Тази любовна техника е позната и от специализираните филми за любов. Знаете, че булката и роднините винаги плачат на сватбата. Но сълзите невинаги идват лесно, затова е хубаво да им помогнем да избликнат, за да са по-изразителни чувствата ни. Малко фъш-фъш в очите - и сълзите потичат като тихия бял Дунав. Така и легендарната фраза на Борисов - "много като тебе вече плакаха" - добива съвсем друго, щастливо значение. 
2. Белезници. Това също го има във филмите за любов - влюбените се връзват с белезници, защото си имат пълно доверие. С една малка разлика. Във филмите за любов участниците сблъскват телата си СЛЕД като са сложили белезниците. На площада в повечето случаи е обратното - буйните телодвижения са ПРЕДИ поставянето на белезниците, макар че отделни представители на реда се увличат в любовната игра и след като обездвижат площадния си партньор. 
3. Мръсни думи. За изостряне на тръпката влюбените понякога си шепнат в ухото мръсотийки. На площада обаче шепотът не се чува, затова думичките се крещят: ТУЛУПИ, МАРГИНАЛИ, СВИНЕ, МАФИЯ, ПОЗОР, ЗАТВОР...
4. Униформи. И това е широко разпространен фетиш - мъже и жени се любят в униформи на полицаи, жандармеристи, медицински лица... Униформите създават чувство за ред, хармония и здраве в любовта. 
5. Отлагане на Края. Добрите любовници не бързат да претупат нещата и отлагат райския миг, колкото се може по-дълго, за да е по-силен и тържествен триумфът на любовта. Затова и не се бърза с оставката. 
6. Разнообразни пози. Този способ за разнообразяване на телесното статукво се прилага много усърдно от силите на реда и хармонията - когато съборят на земята демонстрант, униформените го сгъват в най-фантастични геометрични и абстрактни фигури. За да сложат едни белезници, те първо поставят единия крак на човека зад врата, другия го усукват, ръцете се връзват на джувка зад гърба. През това време демонстантът благодарно целува пътната настилка и Майката земя. 
7. Въргаляне в сламата. Селска еротика в центъра на София. 
8. Сладки тайни. Влюбените, дори да са на площада, споделят някаква тяхна си тайна. Абсолютна загадка е например защо едни хвърлят павета и предмети по полицаите, но тях не ги прибират, а задържат други. МВР твърди, че отлично познава провокаторите от агитките, но незнайно защо те бяха оставени да безчинстват, а сила беше приложена към други хора. 
9. Лягане напреко - като Борисов на Ония снимки. На площада има една игра: лягаш напреко и викаш, че който иска да мине, ще трябва да мине през трупа ти. И те минават. 
10. Отвеждане с камионетка в неизвестна посока. Това е мечтата на всички влюбени - да избягаме някъде и да се скрием от всички! 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата