Quantcast

Медия без
политическа реклама

Кирил Петков ухажва ромите

26 Март 2023Обновена
FB/Продължаваме промяната
Кирил Петков се окъпа в дамска любов насред Буковлък...

С навлизането във финалната си права предизборната кампания ражда чутовни сюжети. Палмата за този уикенд принадлежи на ПП.

Първо, поради мероприятието "Има как с Лена и Миро". То е не какво да е, а мероприятие, при което "брънч" се превърна в "кафе". А и други елементи претърпяха метаморфоза. Иде реч за събитие в Благоевград във вторник, анонсирано в социалните мрежи днес. На него отзовалият се електорат ще може да разговаря с прочутите годеници. Първоначалната му версия бе "Брънч с Лена и Миро". Последва масов смях на публиката, поради които събитието бе префасонирано на "Кафе с Лена и Мирослав". Първоначално потребители бяха забелязали и грешно изписване на адреса на проявата. В крайна сметка грешките бяха оправени. А други неща, като неповторимата усмивка на Миро, останаха: 

Второ, поради феноменалния рейд на Кирил Петков не къде да е, а в прочутото с арестите за купен вот плевенско село Буковлък. Партията съобщи, че той, Николай Денков и партньора в коалицията Владислав Панев са взели участие в мероприятие, звучащо така: "Национален обществен диалог „Ромите за почтеност на изборите в България“. Не стана ясно къде точно се е състояло титаничното събитие. Но Петков определено е бил в Буковлък, а от снимките личи искрен народен възторг.

 

КОНТРА

Бойко Борисов не пропусна да се възползва от изцепката с "Лена и Миро". На среща със симпатизанти във Видин лидерът на ГЕРБ подхвърли: "... тези момчета и момичета, които днес имат брънч в Благоевград с пача и кисело зеле...". 

Още по темата