facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

САЩ прекъсват отношенията си със Световната здравна организация

2 759
 ЕПА/БГНЕС

Президентът Доналд Тръмп заяви, че Съединените щати прекъсват всички връзки със Световната здравна организация и обяви други стъпки, предназначени да накажат СЗО и Китай за това, което Тръмп нарече "прикриване на избухването на коронавирус на китайска земя".

"Светът заслужава отговори", заяви президентът Тръмп. Той обвини китайските служители, че "са оказал натиск върху Световната здравна организация да заблуди света за вируса".
"Безброй животи" са отнети от Covid-19, който причини дълбоки икономически трудности, заяви г-н Тръмп.

"Прикриването на вируса в Ухан от Китай позволи на болестта да се разпространи по целия свят", каза Тръмп. "Китайските служители игнорираха задълженията си да докладват пред Световната здравна организация."

Тръмп заяви, че прекратява отношенията на САЩ със СЗО, тъй като СЗО са отказали да направят промените, които администрацията му е поискала. Средствата, които САЩ дават на СЗО, ще бъдат пренасочени на друго място. Световната здравна организация е най-важното звено на ООН в областта на здравната политика. САЩ са най-големият ѝ платец - през 2019 година американските плащания за организацията възлизат на 400 милиона долара. През април тази година Доналд Тръмп разпореди на администрацията си временно да спре финансирането за СЗО.

 


 

 

Ключови думи:

СЗО, Тръмп, САЩ
22

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Стотици пациенти с коронавирус напускат болници в Румъния

10.07.2020

3376 1
Харвард и MIT съдят Тръмп за забраната за студентски визи

08.07.2020

542 2
САЩ официално напускат СЗО

08.07.2020

Обновена

11604 108

Коментари

Testament
снимка на Testament

С белина  не стана 

Ся трябва и да ги взривят.

 

geni1

Сега да видим останалите държави!

 

Всичко върви по план.

 

Китай има възможност да прехвърли вината на собствениците на двете лаборатории в Ухан - Фаучи и Гейтс.

Бухта

Айде скрийте се бе, белиноползватели. 

*

 

wreckage
снимка на wreckage

Сега да видим останалите държави!

останалите държави немат плезидентски избори през ноември, фкоито единият од участниците да е Доналд Дж. Тръмп, не са бездействали два месеца, не са се скъсали да хвалят Китай ф туитъра, не са им дали фира над 100 000 од гражданите и не се чудят, кви простотии да направят, белким одвлекат вниманието на избирателя од провала си.

ivo kunchev

Ма много си далече оД изтината Тругарче! Далеко-о, далеко-о-о-о....

Теофил_Харизанов

"Полират" - замитат следите.

Чрез сзо изиграха спектакъла "рухване на икономиката", сега подхвърлят, че сзо е причинила "рухването".

bilbotorbins

Дали истинската причина не е да се намалят разходите? Ще видим тази година, с колко ще им порасне външния дълг. Дончо не можа да спре падането за мандата си.

Василиса Прекрасна

Трамп в началото на април одържави ФРС, така че, няма вече външен дълг.

ФРС работи за САЩ.

А едни чичковци с пури изведнъж обедняха и фалираха от загубата.

Не се морете, няма да има и с какво да ви платят накрая.

Banana Joe
снимка на Banana Joe

Спектакълът включва обръщане на лихвите по облигациите обратно в положителни

и приучаване на оплешивелите маймунки да си стоят по клетките. А, и да си мият рАцете, де.

mull

Цялата многословна краварска тупурдия се побира в едно изречение - "Кой ми с*а в гащите?"

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...ами прав е...за какво да плащат всяка година по 400 милиона като нямат никаква полза от тази организация...ако и другите държави постъпят така никога повече няма да преживеем подобен ужас да ни правят на маймуни да ходим с маски под път и над път....

Зазимен

Тръмп е типична "браунова частица",  стриктно спазваша модела на "абсолютно пияния човек"

geni1

*

Антей

 

Ми правилно решение на президента Тръмп.

 

Съветите на СЗО по "превенцията и контрола" върху пандемията се издъниха.

Ту разхлабваме, ту стягаме мерките, е какво е това?, учуди се наскоро и канцлера Меркел.

.....................................

 

Бюджета на СЗО за 2018-19 г. е 4.4 млрд. долара, работят 8000 служители.

 

Основни цели на СЗО от учредяването през (!) 1948 г. са:

постигане на възможно най-високо здравно равнище на всички народи!

 

Здраве, според дефиницята дадена в конституцията на СЗО, означава не просто липса на болести и недъзи, а цялостно физическо, психическо и социално благосъстояние!

 

................................................................

 

В Уикипедия още пише, че бюджета за 2012-13 г. е бил 3.9 млрд.долара.

От тях 900 млн.долара от вноските на държавите членки и останалите 3 млрд.долара (!) са доброволни вноски. СЗО имала партньорства с 473 неправителствени организации, сред тях и на най-големите милиардери в света....

 

Какви хубави цели има СЗО!

 

:) 

 

Кире

Колкото повече САЩ излизат от ООН, толкова по-добре за солдафоните. Да живей! 

 

Цивилизацията на победителя. 

дъртреалист

и останалите 3 млрд.долара (!) са доброволни вноски

Тоест отделни индивидуални донори.

А който плаща - управлява. Т.е. изпълнява политиката на частни лица.

Така че какво и е световното на СЗО?

Ференги

Testament

С белина  не стана 

В английския език съществува идиомът: "Smells like a troll", който е показателен за миризмата, която разнасят тези твари. Но за съжаление (или по-скоро за щастие) Интернет все още не разполага с технология, която да я пренесе.

В това отношение, някои явни фейкове, като например конкретният фейк с белината, вършат добра работа за тяхното обозначаване.

Supertramp
снимка на Supertramp
Супер-перфектен Супер-тръмп! Как жално вият ляво завъртяните нежни дизайнери! Как ужасени гледат сектантите ковидисти! Enjoy !😂
дъртреалист

И, ето какво прави притежателят на 30% от СЗО билгейтс.

PLYMOUTH MEETING, Pa., March 12, 2020 /PRNewswire/ -- INOVIO Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ:INO) announced today that it has received a new $5 million grant from the Bill & Melinda Gates Foundation to accelerate the testing and scale up of CELLECTRA® 3PSP proprietary smart device for the intradermal delivery of INO-4800, a DNA vaccine for COVID-19. INO-4800 is in preclinical studies and is planned to advance into Phase 1 clinical trials in the U.S. in April with up to $9 million funding from CEPI. INOVIO plans to accelerate the testing and scale up of the CELLECTRA 3PSP devices to support large scale manufacturing of INO-4800 doses by the end of 2020.

 

Само от заглавието става ясно, че ваксината реално е била готова още преди театъра,

започнал от мартенския Петък 13. Един ден преди почти всяка държава от западното полукълбо да обяви „извънредно [военно] положение“ беше обявено финансирането на специално устройство, необходимо за доставяне на тази ваксина. 

 
INO-4800 е в [етап на] предклинично изучаване2 и е планирано да премине към Фаза 1 на клиничните изпитания в САЩ през април с финансиране до $9 милиона от CEPI.3 INOVIO планира да ускори тестването и производството на устройството CELLECTRA 3PSP, за да подкрепи широкомащабното производство на дозите INO-4800 до края на 2020 г.

 
Казано с други думи, Бил Гейтс плаща за смарт устройството, с което се „инжектира“ ваксината, директно през Фондацията си. След това пак той плаща още повече за самата ваксина, само че вече през друга негова организация — CEPI, която не носи неговото име, но е основана от него и в голяма степен е на негова издръжка. По-задълбочено погледнато, заради лъжата, че ваксината тепърва се разработва, понастоящем европейските властници събират 8 МИЛИАРДА евро, като българският дял ще бъде 100,000 евро — понеже ваксината отдавна е готова, Бил Гейтс и Пентагона просто гарантирано ще си върнат инвестициите, за да ги вложат в следващи „филантропски“ проекти.

 

... разработката (!) на това устройство първоначално е било поръчано от един консорциум и една агенция, подчинени на Министерството на отбраната на САЩ, т. е. на Пентагона. Както ще видим по-нататък, дори това не е пълната картина, защото устройството (съответно и ваксината) е разработено още през 2017 г., а на INOVIO е било възложено просто да подобри технологията и да направи дизайна на съществуващия „Генетичен пистолет“ с по-добър търговски вид, за да се рекламира като „смарт“.

дъртреалист

Още през 2009 г. учени от Лондонския университет са разработили „микро совалки“, които могат да се инжектират при ваксинация и да доставят медикаменти на живите клетки. При разработката им е замислено в тези наночастици да бъде вграден микроскопичен чип, който автоматично да контролира дозата на медикамента. Но при необходимост отделянето на веществата да бъде задействано и външно (например от лекар или друг), така че „микро совалката“ да проведе индивидуализирана фармакотерапия.

Един от учените, създали тази технология, е цитиран да казва:

„Най-голямото предимство при използването на такива микро капсули, е, че те са разработени да бъдат много устойчиви в човешкото тяло, което предпазва тяхното съдържание. […] Тези капсули могат да се използват като „хранилища“ на медикаменти в тялото за по-късна употреба.“

  

Ваксината — спасение или оръжие
„Във всички варианти за създаване на световен електронен концлагер задължително условие се явява цифровата идентификация на човека. През последните 20-30 години (особено след събитията на 11 септември 2001 г.) активно се обсъжда такъв начин на цифрова идентификация на хората като вграждане в тялото на човека на електронен микрочип. Такова чипиране позволява на Големия брат не само да вижда всички хора, но при необходимост и да ги управлява.

С помощта на изпращаните към електронния микрочип сигнали може да се предизвиква чувство на болка, замъгляване на разсъдъка, да се предизвиква слепота, глухота и т.н. Днешните технологии позволяват не само да се „блокира“ човекът, но и да се накара да действа в нужното за Големия брат направление. Т.е. от човека може да се направи биоробот или киборг.

Чипизацията и ваксинацията, са тясно свързани помежду си теми. До неотдавна много хора са възприемали тази връзка по следния начин: чипизацията е нужна за ваксинацията. А днешната пандемия [с новия коронавирус] променя местата на всичко: ваксинацията става средство за чипизацията. На първо място излиза ваксинацията.“

дъртреалист

Искам да обърна внимание на една ключова фраза:

Ваксината — спасение или оръжие

Някой съмнява ли се, че ваксините МОГАТ да се ползват като оръжие?

Едва ли.

Тогава логичният въпрос е - имат ли държавите или обществата контрол върху съдържанието на ваксините?

Пак НЕ.

Повтарям - НЯМАМЕ КОНТРОЛ върху съдържанието на ваксините.

...

Войната Ковидиада е в ход.

Ще приемем ли дара на Данайците*?

Ваксина, която вече е готова, за един "грипен" вирус**?

------------

* Четох скоро, че 'данайци' значело събирачи на 'дан'..., от там - данък.

** да не подценяваме грипповете. У нас годишно отнасят няколко (до15) хиляди, 
а в Италия - 30-35000, бройка, която тази година приписаха на Ковид. 
https://www.statista.com/statistics/1109344/main-causes-of-deaths-in-italy/

дъртреалист

За повече пълнота по темата

https://c-vine.com/blog/2020/04/24/who-cdc-gates-defunded-criminal-war-crime-trials-vaccine-fraud/

 

Влез или се регистрирай за да коментираш