facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

CNN: Тръмп е нагрубявал безпардонно Меркел

Германските служители правели всичко възможно "много агресивните" разговори да останат тайна
9 530
 ЕПА/БГНЕС архив

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се е държал изключително грубо и безпардонно с германския канцлер Ангела Меркел по време на официални разговори помежду им, съобщи CNN. Германските служители били толкова разтревожени от "много агресивните" разговори, че правели всичко възможно те да останат тайна, разкриват източници на американската телевизия.

В разговорите Тръмп тормозел и пренебрегвал Меркел по "почти садистичен" начин, твърди Карл Бърнстейн, дългогодишен журналист, известен с разкриването на скандала "Уотъргейт" във "Вашингтон Поуст".

"Някои от нещата, които той е казвал на Ангела Меркел, са просто невероятни. Той я е наричал "глупава" и я е обвинявал, че е в джоба на руснаците - заявяват източниците пред CNN. - Той е най-невъздържан в телефонните разговори с онези, на които гледа като на слаби, с които би трябвало да бъде твърд."

Групата служители, назначени да наблюдават разговорите на Меркел с Тръмп, също намаляла по размер, оставайки "само малък кръг от хора, които са замесени, а причината, основната причина е, че съдържанието им наистина е проблематично", казва германски служител пред CNN.

Служителят добавя, че разговорите между Тръмп и Меркел се считат за "толкова необичайни", че са предприети допълнителни стъпки за запазване на разговорите в тайна.

Въпреки че бяха предприети извънредни мерки в отговор на разговорите на Тръмп с Меркел, германският канцлер приела коментарите на президента на САЩ "като критики, които нямат ефект върху нея", казва друг източник пред CNN. Тя отговаряла на пренебрежителните му забележки, като посочвала факти.

"Президентът Тръмп е преговарящ от световна класа, който последователно подкрепя интересите на Америка на световната сцена", заяви заместник-прессекретарят на Белия дом Сара Матюс в изявление пред Business Insider в отговор на информацията на CNN. "От преговарянето на споразумението за първа фаза с Китай и USMCA до съюзниците в НАТО и допринесъл най-много за победата над Ислямска държава, президентът Тръмп показа способността си да придвижва стратегическите интереси на Америка."

Безпардонното поведение на Тръмп се разпростре и върху други жени сред световните лидери, включително бившия премиер на Великобритания Тереза Мей. Поведението на американския президент беше описано като "унижаващо и тормозещо" към Мей, след като той я нарекъл "глупачка", когато ставало дума за решения на външната и публичната политика, каза един източник пред CNN.

"Той би се развълнувал за нещо с Тереза Мей, след това ще се държи противно с нея в телефонен разговор", казва един източник. "Това е едно и също взаимодействие във всяка обстановка - коронавирус или Брекзит - само че без задръжки."

55

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Мери Тръмп: Чичо Доналд е нарцис и е като 3-годишно дете

09.07.2020

1204 4
Харвард и MIT съдят Тръмп за забраната за студентски визи

08.07.2020

534 2
Гърция забрани на граждани на Сърбия да влизат заради COVID 19

05.07.2020

Обновена

5228 25

Коментари

Страници

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Някои от нещата, които той е казвал на Ангела Меркел, са просто невероятни. Той я е наричал "глупава"

 

Нашият любим ръководител е класи над него. От "човек с неговия глас" сме чували много интересни неща.

Wolf ACE

Същото си помислих и аз - само заменяме Тръмп, Меркел и Мей с наши симптоматични имена и констатацията си остава вярна..

Само, че нЕкакъв еквивалент на СНН отдавна нЕма по нашите земи - всичко е купено и овладяно..

PlaNed
снимка на PlaNed

Ако Тръмп още мисли за втори мандат трябва да мине ускорен курс в един зайчарник, защото така само се излага.

mamut

 все пак бай Дончо е женат и ако Меланито чуе "оправхи ги с 200 и после се само се връткат" и т.н "красоти" , дали няма да му резне топурдаците.

Също ме съмнява дали Доналд си има такова нощно шкафче пълно с копюри и злато

Бухта

Има златно биде, където олабва задръстени от бургерите черва. Някаква стара слава, защото като падне от власт и му отворят данъчните декларации, ще се разбере защо е бил толкова велик президент от световна класа - просто отчаяно е имал нужда от паре, завалията. Че иначе Иванка се сърди - няма нови чанти

Джиджи

шкафче пълно с кОпюри и злато

кУпюри ... 😄💋

 

P.S. А Тръмп е доказан в целио свет грубиян от класа. 👎

Boris65

Дьржи се както агент кагебешник с империалистите. 

wreckage
снимка на wreckage

Donald Trump may drop out of the 2020 presidential race if he believes he has no chance of winning, a Republican Party operative reportedly told Fox News.

и Фокс почна да троли оранжевия.

👇

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-election/trump-2020-us-election-drop-out-fox-news-republican-a9592036.html

Бухта

Почнаха ги още от "едномилионния" митинг в Тълса. Що била празна залата и пр. 

Джиджи

Лошото обаче е, че демократите хич ги няма ... 😏

dream team
снимка на dream team

CNN е американския еквивалент на пик.

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Нищо ново под слънцето.Ами то и у нас отколе си имаме един такъв.Даже нашият е още по-по-най.

п.с.А нарекъл ли е Танте ПГП?А после дали я е гушнал и цункал по главицата и тя да премигва на парцали, с влажен овчи поглед?Е, тя ще му прости, щото той прави всичко с душа...

sega_veteran

Германия има нужда от преразглеждане на капитулационния договор от 1945 г. и отмяна на Канцлер пакт.

Иначе ще търпи с нищо неоправданите безобразията на една чужда държава.

Победители от ВСВ са първо Русия, а след това съюзниците.

С какво право един от уж победителите си присвоява правото да мачка Германия, а основният победител Русия прави обратното, иска да си сътрудничи с нея.

Няма такава наглост и безочие на хора с първични инстинкти и фрагментирано образование.

майор

Троловете ги нема!

Да не би да изпитват ено чуФство, наречено неудобство?!

Или па още спАт?!

geo_19

Че да не би Меркал да е афро-германка, че да Тръмп да пази благоприличие?

ПГеоргиев

Хе, хе, "глупачки", че той Доналд Иванич си е направо един жентълмен, един културтрегер, един ценител на женските качества.

Той ако знае, а може и да е информиран от амбасадата на Мустафата, как баце нарича парламентарната ни шефка, направо ще се изчерви от стеснение.

За бацко всички са еднакви (цензурирано), само дето произхода им е различен - кърджалийски, самоковски, пазарджишки и т. н.

Ама ако Дони и баце седнат на по една шльоковица, че да си резнат един домат с малко лучец, еле пред очите им да минават разни каки - малей, какво одумване и подсвиркване ще падне. 

P. S. Само Мелания да не е край тях. 

Калпазанче

Ако Путин присъстваше в руския сетор, на Дони щеше да му е у шише и щеше да е по учтив. Сега слиза на нивото на  Зайчарнико у БанкИ!

Efraim Efraimov

Ндаа... ето я цивилизационната разликата, другари - между Америка и Русия - Трамп только обижает, а Азиатец - мочить в сортире...😁

sega_veteran

Разликата е в това, че недоучилото мамино синченце и "на тате момчето", богаташчето Доналд Тръмп е груб към Меркел, а Путин й подарява бели рози, просто защото е дама, а той е получил първо - добро семейно възпитание, и второ - е минал през желязното социалистическо образование.

За природен интелект няма да говорим, нито за дълг и вярност към Родина.

Разлика от земята до небето.

Калорифер

 

"...а Путин й подарява бели рози, просто защото е дама, а той е получил първо - добро симейно възпитание, и второ - е минал през желязното социалистическо образование..."

 

Това с розите кога е било - преди историята с кучето или след това? 
За тези, които не знаят - Меркел изпитва патологичен страх от кучета. И по време на разговор с Путин, в залата влиза куче. Случайност, разбира се. Недоразумение или нещо подобно. Путин не е знаел - иначе никога нямаше да допусне такова нещо, нали е кавалер.
 

sega_veteran

https://www.youtube.com/watch?v=kUMpa3xhHDY

Воала.

Калорифер

 

И какво да го правя това воала? 
Въпросът ми беше кавалерът Путин кога поднесе розите - преди или след случката с кучето.

 

sega_veteran

Не можеш да си отвориш линка ли ?

Калорифер

 

Въпросът ми беше и е:
 
Кавалерът Путин кога поднесе розите - преди или след случката с кучето.
 

ssto

18

Вт., 30/06/2020 - 12:46 (нов)

Efraim Efraimov

Ндаа... ето я цивилизационната разликата, другари - между Америка и Русия - Трамп только обижает, а Азиатец - мочить в сортире...😁

Efraimov, тези генерални обобщения сигурно са на база личен опит?

Или някой ви е казал, че така стоят нещата и вие охотно сте повярвали?

SvSophia
снимка на SvSophia

След Fuck the EU,  произнесено в прав текст от една демократка, по съвместителство раздавачка на бисквитки,

което стрината мълчаливо понесе,

по-голямо нагрубяване би било единствено Fuck the G.....y.

Което Тромпетът едва ли си е позволил.

Нагрубяването вероятно е било лично. И заслужено.

Защото, както и да я нагрубят тая след майданите, вир-шафен-дасите и пр., малко ще й е.

lalluger

*

 

Калорифер

 

"...Щом собственият и народ я псува..."

 

Целият народ ли я псува или само някои? Питам, щото данните от допитванията показват друго.

 

lalluger

Чии допитвания? Щото моите лични из Бавария и Долна саксония, както и на мои германски колеги и приятели сочат точно това: дебил, който не се съобрази с мнението на германците и е отговорна за хиляди престъпления и милиарди разходи - като за начало.

Един от тях бе и общински съветник и ми е разказвал с подробности как се укриват със заповед от партията на Меркел престъпления на маймуните и се покриват кражбите от магазините. Някои разговори остават тайна за медиите - като грубостите на Тръмп. 

Калорифер

 

Твоите лични са само от две от 16-те немски провинции и въобще не е цяла Германия. Естествено, че ще има дето я харесват и дето не я харесват. Но за обобщен резултат да лансираш като меродавно мнението на няколко познати е доста несериозно.

 

Ето първият резултат в Гугъл - има още много, можеш и сам да се убедиш:
https://www.welt.de/debatte/kommentare/article209066409/Regierungspolitik-Angela-Merkel-solide-wie-Schwarzbrot-und-Mercedes.html
 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш