Quantcast

Медия без
политическа реклама

Служебен министър би се върнал в ПП в зависимост от изборния резултат

14 Авг. 2022
БГНЕС
Илин Димитров не е сигурен дали ще се върне в редиците на ПП.

"Нека да видим резултата от изборите, каква ще е конфигурацията. Ще бъда там, където има нужда от мен, където е туризма и има нужда от експерти". Това заяви днес пред Нова телевизия министърът на туризма Илин Димитров на въпрос ще се върне ли след вота в ПП.

До разпускането на парламента той бе депутат от ПП. Заради лошите отношения на формацията с президента Радев влизането му в служебния кабинет се прие за изненада. Но Димитров обясни днес, че ходът му е консултиран с ПП, а колегите му нямали против. Поканен бил в правителството като експерт след добрата работа с предишния министър (Димитров оглавяваше ресорната парламентарна комисия) и възнамерява да се изявява все като експерт. 

 

МОРСКИ НЕВОЛИ

По повод летните неволи в сектора Димитров каза, че предстои проверка на ценообразуването в частните медицински центрове. Ще бъдат пратени още линейки за морските курорти. "Ваучерите за храна са удобен инструмент. Масово се сключват договори, сезонът не свършва с това лято. Те ще важат за всяка една туристическа услуга", каза Димитров. Планира се ваучерите да могат да се ползват и за туризъм през зимата.

Ключови думи:

Илин Димитров, ПП

Още по темата