Quantcast
Полицаи ще бъдат глобени за купон в заведение | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Полицаи ще бъдат глобени за купон в заведение

Търси се собственикът на ресторанта в Сандански, за да му бъде връчен акт
Обновена
1 481
  btvnovinite.bg

Четиримата полицейски служители, които са празнували в заведение до Сандански, ще бъдат глобени, съобщи за bTV директорът на РЗИ-Благоевград Калоян Калоянов. За шумния купон в нарушение на противоепидемичните мерки се разбра от кадри, разпространени в социалните мрежи.

Тържеството се е провело в понеделник и било организирано от мъж от село Лиляново, който искал да събере приятели и да почерпи за първородната си рожба. Компанията празнувала в Попина лъка, усамотена местност в гората на 10 км над Сандански. Докато веселбата тече с пълна сила един от участниците – Андон Стоянов, полицай от управлението в Петрич, решава да излъчва на живо в социалните мрежи. Така, тайният купон става публичен, разказа Нова тв.

"По време на проверката е имало надпис, че доставят храна по домовете. Въпросното събиране, по думите на полицията, е станало предишната вечер. Установено е, че четирима души са били служители на полицията в Сандански, другите са били частни лица", обясни Калоянов. Той уточни, че собственикът на заведението ще бъде наказан като юридическо лице, а на останалите участници в банкета ще бъдат съставени актове.

Още

Полицейска кола пак бе ударена на магистрала

27.11.2022

1562
Трима гранични полицаи са арестувани край Малко Търново

26.11.2022

2529
Двама антикорупционни полицаи са арестувани за подкуп

25.11.2022

1910