Медия без
политическа реклама

Полицаи ще бъдат глобени за купон в заведение

Търси се собственикът на ресторанта в Сандански, за да му бъде връчен акт

17 Февр. 2021Обновена
 btvnovinite.bg

Четиримата полицейски служители, които са празнували в заведение до Сандански, ще бъдат глобени, съобщи за bTV директорът на РЗИ-Благоевград Калоян Калоянов. За шумния купон в нарушение на противоепидемичните мерки се разбра от кадри, разпространени в социалните мрежи.

Тържеството се е провело в понеделник и било организирано от мъж от село Лиляново, който искал да събере приятели и да почерпи за първородната си рожба. Компанията празнувала в Попина лъка, усамотена местност в гората на 10 км над Сандански. Докато веселбата тече с пълна сила един от участниците – Андон Стоянов, полицай от управлението в Петрич, решава да излъчва на живо в социалните мрежи. Така, тайният купон става публичен, разказа Нова тв.

"По време на проверката е имало надпис, че доставят храна по домовете. Въпросното събиране, по думите на полицията, е станало предишната вечер. Установено е, че четирима души са били служители на полицията в Сандански, другите са били частни лица", обясни Калоянов. Той уточни, че собственикът на заведението ще бъде наказан като юридическо лице, а на останалите участници в банкета ще бъдат съставени актове.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?