Quantcast

Медия без
политическа реклама

Мъж стреля в едно от “затворените” заведения в София

Това е станало след скандал между намиращи се в помещението две компании

08 Яну. 2021
БГНЕС архив

Мъж стреля с пистолет след скандал между две компании в заведение в София, предава БНР. Инцидентът е станал на столичният булевард „Симеоновско шосе“. Инцидентът е станал късно снощи, след като в заведението са се събрали две компании и между тях избухва скандал.

Единият от участниците е извадил законно притежаван пистолет и стрелял няколко пъти във въздуха. Живеещи в района край до заведението се обадили в полицията и подали сигнал за стрелба.

Днес екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи изясняват случая. Ще се проверява и дали заведението е работело и защо в него е имало събрани хора. До момента няма данни за задържани по случая. Тече разследване.

"Сега" припомня:

Над 600 проверки са извършени от МВР по Коледа и Нова година в цялата страна. По време на тях са констатирани около 30 нарушения. Това заяви министърът на вътрешните работи Христо Терзийски в сутрешния блок на БТВ само преди няколко дни. Една от последните проверки била на заведение, което се намира на Околовръстния път в София. По думите на Терзийски, оперативните дейности продължили цяла седмица. 

"Те бяха предприели сериозни мерки, за да не бъдат хванати - имаше втори вход, през който се влизаше с парола, заключваше се, допускаха се само позвати лица", разказва той. В крайна сметка, при акцията били заловени 67 лица, намиращи се в нелегално работещото заведение. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?