facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Каракачанов: Тези протести не се търпят вече

Военният министър смята, че протестиращите се борят за гей-бракове
Обновена
19 020
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Красимир Каракачанов

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който е във Варна по случай тържество за военноморските сили, определи протестите като нетърпими, предаде БНР.

"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята - какво да правят - да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор. Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може, в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен", обяви той. "Няма нормална държава, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и с кисело мляко. Няма такава държава", закани се още силовият вицепремиер.

Каракачанов коментира и пред БНТ, че се страхува протестите да не бъдат опорочени и окървавени. Той заяви, че заради желанието на определени хора да се докопат до властта е възможно да се стигне до ескалация на напрежението и до инциденти по време на протестите в цялата страна.. 

 

Преговаряме с 2 държави за две подводници втора употреба

Военният министър Красимир Каракачанов обяви и, че в момента България води преговори с две държави за купуването на две подводници втора употреба. Всъщност той беше във Варна, за да присъства на присвояването на първо офицерско звание на 22-ма курсанти от Випуск 2020 "Добруджански" от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", което съвпада и с отбелязването на 141-та годишнина от създаването на Военноморските сили.

Той потвърди, че едната държава, с която се водят преговори за подводници е Норвегия, но имало и още една европейска държава, която била готова да достави. От думите му стана ясно, че е Италия. От години България няма подводен флот, след като и последната "Слава" беше свалена от състава на ВМС през 2011 г.

Преди да се стигне до подписването на договор за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС трябва да приключим преговорите, коментира още той. Министърът изрази надежда, че следващите няколко месеца, най-късно до октомври, договорът ще бъде подписан. Каракачанов обяви, че и двата кораба ще се строят у нас, във Варна. 

Преговорите се водят с германската компания "Люрсен" (LURSSEN WERFT GmbH&Co.KG), която бе избрана да осъществи проекта за 1 млрд. лева. "Нашето условие беше минимум един от двата кораба да бъде построен в България. Офертата на всички фирми беше и двата кораба да се строят в България. 40% от парите са тази груба работа по израждане на корпусите, т.е. това са пари, които остават в българската икономика. Това беше моя политика още от първия ми ден като министър и ще бъде такава - до последните 6 месеца от мандата", заяви Каракачанов.

 

 

Ключови думи:

каракачанов, протести
170

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

72-а вечер на протести в София с искане за оставка на Борисов и Гешев

18.09.2020

Обновена

669 10
Краят на Борисов и ГЕРБ настъпи, колкото и да продължи агонията

17.09.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

11161 6
Третото Велико въстание бе насрочено за Деня на независимостта

13.09.2020

Обновена

7023 94

Коментари

Страници

TheCrusader
снимка на TheCrusader

И какво ще направите вие по темата ?

Nick F

То вече се прави - иска се оставка на правителството, предсрочни избори и с малко късмет каракачантичката няма да е фактор тогава. Иначе вие нещо друго ли предлагате ?

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Да, исканията на 1-2ма за оставка нямат никаква тежест пред мнозинството. На следващите избори през 2021 г, ще можете да направите единственото възможно и законно действие - да гласувате както намерите за добре. 

 

Nick F

Ами действайте. Може вие да блокирате кръстовището при НДК с искане Гешев и Борисов да не подават оставка.

Neymar

Те вече опитаха на контрапротеста и не им се получи много добре.

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Контрапротест само ще придаде 'автентичност' на 20тина платени от черепа. Няма причина да има такъв, поне за момента. Не мога да гарантирам за поведението на обикновените софиянци, принудени да търпят един катун да ги лишава от основни права.

Neymar

Хахаха - то затова в реалния живот за 1 месец успяхте да пратите само една баба-провокатор. Шегаджия 😂

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Аз не съм пращал никого. Все пак, т.нар. баба провокатор успя да нанесе непоправими щети върху Петър Кърджилов. С дни се смях на снимките със синините му от зверския побой от бабата. Както и снимките на ръцете му - целите в пъпки от гадни дървеници - бойни рани получени от зловещия арест. 

Коментарите пък бяха мегакултови. 

Льо Клер

От 1-2 станаха 20-тина. Крусадерът се развива. Като 🐛 ца.

Neymar

Чак тези детайли ние гражданите не можем да следим, вие си ги знаете там Кърджилов, баби, дядовци... Но състоянието на нашите арести не е повод за подигравка а за срам.

Джиджи

Абе аз не знам как точно се радвива гъсеницата,

ама тоя със сигурност СЕ ПЪПКУВА ... 😁😂💃

аман бе

То причина има, ама желаещи няма... 😁

Сладур

Двадесетина пиклъовци неуспели в чужбина тормозят софиянци, защото им се плаща. Мизата е 100 лв. - очевидец съм. Боклуци ... Демокрацията е велико нещо . дава ти възможност да сереш на жълтите павета в буквалния смисъл..

wreckage
снимка на wreckage

"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята - какво да правят - да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор. Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може, в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. ".

тва ☝️ съдържа фсички опорни точки.

stormbringer99

Става много , много интересно! Русофилите попадат в.много.деликатна ситуация. Каракачанов заговори на езика на русофилите. Соросоиди, гейбракове, джендъри..... Много любопитна ситуация! Сега русофилите които трябва да свалят Боко, понякакъв начин трябва да заобиколят Каракачанов - агент Иван, за да не одраскат кремълските опорки за джендърска Гейропа. Русофили, хайде да ви видя как ще обясните русофилския "наклон" на кабинета.

nikolayn

Каракачанов е толкова жалък в конкретното си министерско амплоа и изобщо, че всяка негова публична проява буди само неподправен смях.

Доц.Трътлев

Nikolayn👍😁

Сръчко

Заглавието е фейк.

Каракачанов каза "Подобни неща не могат да се търпят вечно"

TheCrusader
снимка на TheCrusader

Каракачанов каза и още нещо.

 

В отговор на въпрос каква ще е реакцията на държавата ако се стигне до крайни действия, той отговори,

"че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко".

Светозар

Каракачанов: "Няма такава държава." - Тук Каракачанов позна, няма такава държава, която да сложи шкембе войвода за министър. Няма!

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република.

 

Леле, леле! Какъв мъжкар! До плашилото с жендърите ли опрехте, за да запазите кокала?

stormbringer99

Плашилото с.джендърите , гейбраковете и соросоидите е запазена марка на московската пропаганда. Министър Каракачанов - агент Иван , маша на ДеСе и КГБ разкрива мнимата евро-атлантическа ориентация на кабинета. Забива го на европейците с 200 , както го прави неговият шеф - пожарникарят на БКП , съвременният бай Тошо Бойко Борисов. 

idunno

А малко еспумизан ?

Хулиган

Не се търпи, наистина.

Като не знаеш кога да се измъкнеш от властта, ще се наложи насила да те изхвърлят...

http://www.drago.info/index.php/2017/10/25/nagletsi-treto-deistvie/

ppipi7766

Да разбираме ли че Каракачанов е фен на извънбрачния секс с 200 в д... стига да не е законен?

Колко типично за коалицията да не харесва законите.😂

Сръчко

Сексът трябва да е само брачен с 40-50 най много.

Диагностик

А жените - общи?

Yordan76

А доносник на Държавна сигурност Иван търпи ли се? Като патерица на СИК в мутризацията на държавата,

търпи ли се???

stormbringer99

В държавата на ДеСе и КГБ се търпи. Сега като заговори за соросоиди, джендъри и гейбракове, русофилите ще го направят министър на културата в следващото правителство. 

Жозефа
снимка на Жозефа

тва ☝️ съдържа фсички опорни точки.

Налудни небивалици. Възможно ли е шкембелията да е откачил? Човек със здрав разум все пак би се придържал по-близо до действителността. Или съзнателното лъготене е отчаян ход на негодника? 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш