Медия без
политическа реклама

Карадайъ отсъства от ключов събор на ДПС

Ключовата реч на Демир баба теке бе поверена на Илхан Кючюк

20 Май 2023
На дългия "президиум" на Демир баба теке могат да бъдат забелязани Кючюк и някои от заместник-председателите на ДПС, но не и самият председател.
FB/Ilhan Kyuchyuk
На дългия "президиум" на Демир баба теке могат да бъдат забелязани Кючюк и някои от заместник-председателите на ДПС, но не и самият председател.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ отсъства днес от официалната част на ключовото за ДПС събиране на Демир баба теке. Елитът на партията и симпатизанти се стичат всяка година там, в рамките на отбелязването на Майските събития (Възродителния процес). Ключовата за мероприятието реч бе поверена на евродепутата Илхан Кючюк. "Сред официалните лица на събитието бяха заместник-председателите на партията, евродепутати и народни представители, областни и общински лидери на партията, имаше и гости от съседна Турция", изреди БТА по-важните присъстващи.

Отсъствието на Карадайъ няма как да не предизвиква любопитство, след като на 8 май почетният лидер Ахмед Доган го поздрави публично за рождения ден със загадъчното послание да съчетава по-добре различните видове интереси. Любопитно е и връчването на диригентската палка на Кючюк на събитието, защото той не е сред зам.-председателите на ДПС.

 

ТЕМАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО

"Днес страната ни изглежда далеч от мечтите и представите ни за справедлива и силна държава-членка на ЕС. Днес България е раздирана от кризи - политическа и институционална и има нужда от нов хоризонт! За да стабилизираме ситуацията, нашата родина има нужда от редовно правителство, което да се ангажира с разрешаването на проблемите на хората!", каза на микрофона Кючюк.

Последвайте ни и в google news бутон