Quantcast

Медия без
политическа реклама

Карадайъ отсъства от ключов събор на ДПС

Ключовата реч на Демир баба теке бе поверена на Илхан Кючюк

20 Май 2023
FB/Ilhan Kyuchyuk
На дългия "президиум" на Демир баба теке могат да бъдат забелязани Кючюк и някои от заместник-председателите на ДПС, но не и самият председател.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ отсъства днес от официалната част на ключовото за ДПС събиране на Демир баба теке. Елитът на партията и симпатизанти се стичат всяка година там, в рамките на отбелязването на Майските събития (Възродителния процес). Ключовата за мероприятието реч бе поверена на евродепутата Илхан Кючюк. "Сред официалните лица на събитието бяха заместник-председателите на партията, евродепутати и народни представители, областни и общински лидери на партията, имаше и гости от съседна Турция", изреди БТА по-важните присъстващи.

Отсъствието на Карадайъ няма как да не предизвиква любопитство, след като на 8 май почетният лидер Ахмед Доган го поздрави публично за рождения ден със загадъчното послание да съчетава по-добре различните видове интереси. Любопитно е и връчването на диригентската палка на Кючюк на събитието, защото той не е сред зам.-председателите на ДПС.

 

ТЕМАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО

"Днес страната ни изглежда далеч от мечтите и представите ни за справедлива и силна държава-членка на ЕС. Днес България е раздирана от кризи - политическа и институционална и има нужда от нов хоризонт! За да стабилизираме ситуацията, нашата родина има нужда от редовно правителство, което да се ангажира с разрешаването на проблемите на хората!", каза на микрофона Кючюк.

Още по темата