Медия без
политическа реклама

ГЕРБ вече уважава и харесва Радев

18 Дек. 2022
Снимка: Архив

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов и лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов изразиха възхищението си от действията на президента Румен Радев.

В рамките на по-малко от 24 часа първо Борисов заяви, че членовете на ГЕРБ "трябва да се отнасяме с уважение", тъй като той е спечелил избори. „Президентът Радев подкрепи всички санкции срещу Русия. И затова получи поздравленията..."  Същото се получило с решението за втората част от ескадрилата от самолети Ф-16. "Сигурен съм, че и президентът Радев ще им се радва много, когато дойдат. Догодина ще дойдат. И ще си дойдат на собствен ход, защото те могат да стоят във въздуха 11 часа", каза Борисов.

Тази сутрин председателят на парламента Вежди Рашидов заяви пред Дарик радио, че е започнал да харесва президента. Рашидов коментира, че в началото е бил резервиран към държавния глава, но, по думите му, Радев се е развил и понаучил, а позициите му са станали категорични. Председателят на Народното събрание заяви още, че ГЕРБ са излезнали от изолацията си, която той определи като чистилище, и добави, че сега в изолация са "Продължаваме промяната".

 

 

Още по темата