Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Вергов бил фанатичен хуманист: за хората човек убива!

Pixabay
Killing me softly...

СУРОВА НЕЖНОСТ

Огромният български актьор, бабаит и секссимвол Гай Юлий Вергов реши да се изповяда само пред читателите на Фейк бюлетин, за да си каже всичко, което му е на сърцето, но така че да не навреди на кариерата и свидетелството си за съдимост. 

Той дойде на срещата ни с две пиарки и три адвокатки с големи очила - така е честно, така е коректно спрямо публиката и съдебната система! 

Round BIG Oversized Circle Black Clear BOHO Style Nerd Eyeglasses Frames  Glasses

"Много уважавам интелектуалки с големи очила. Ако и те ме уважават, никога няма да се самонаранят! Това е мое символ-верую" - призна актьорът с крак на сърцето. (Стъпил на гърдите на една от пиарките си.)

След това актьорът въздъхна и започна същинската изповед. 

"Никога не съм удрял жени без причина. И даже, когато е имало причина, винаги съм се стараел да запазя самообладание, така че виновната жена да прояви добрината да се самонарани, а след това трудовият колектив да свидетелства в моя полза. Това пак е въпрос на уважение. Колегите ме уважават и не искат да си имаме неприятности. Изкуството на актьорската професия иска пълно себеотдаване, ние сме чувствителни хора и поне в мое присъствие се случва понякога жени да паднат и да се ударят. За нашумелия случай от последните месеци задължително трябва да прочетете решението на прокуратурата. В него буквално пише следното: някоя си селянка и слабо реализирана актриса в мое присъствие получила реални наранявания, но техният произход не може да се установи със сигурност, така че няма данни за престъпление от моя страна. Разбирате ли какво значи това? Това означава, че прокуратурата ме уважава и цени като актьор, като мъж, като архангел-хранител на добрите нрави. Защото, повярвайте, тази селянка не съм я удрял, но тя си го заслужаваше и даже ѝ беше малко. Аз съм популярен и желан мъж, това не е тайна. Това прави някои жени зли, събужда селската им злоба и почват да ми правят номера. Слава богу, знам как да ги самонараня, да защитя себе си, семейството си, моралните ценности и всичко това, което ни прави културни хора, а не селяни" - доволен е от себе си радикалният моралист. 

Актьорът реши да изрази позиция и по световните болки, съжалявайки, че актьорската гилдия като цяло е доста пасивна граждански, снишена и мълчалива по актуални политически и нравствени въпроси. 

***

ПО ЛИНИЯТА НА СЪПРИКОСНОВЕНИЕТО

"Актьорите ни са много добри, но не се борят за мир, нямат граждански рефлекси, затова и не ни забелязват по света, не заявяваме ярко позициите си - констатира с още една въздишка Гай Юлий. - Затова аз ще се изкажа смело и отговорно. Украйна се държи малко като селянка, която провокира атрактивен мъж. Затова и се стига до печални самонаранявания. Примерно селяните в Буча се убиха да се самонараняват. Русия няма нищо общо с това, освен че защитава християнските и славянските ценности, както и аз защитавам добрите нрави в нашата професия. Въпрос на уважение и човеколюбие. А пък аз, да ви кажа, просто съм фанатичен хуманист. За него, Човека, направил бих всичко! Когато видя, че някой посяга на човешкото в човека, нещо в мен почва да бушува и виновниците стават склонни към самонараняване до смърт! Особено ако са жени. Нека не звучи като някаква мизогиния, аз съм си гинекофил, затова имам такива прекрасни адвокатки и пиарки с големи очила. Но все пак жените покрай мен са по-склонни да се самонараняват, защото по-често проявяват селската си природа. Но всичко е добре, когато свършва добре. Важното е, че когато жена се самонарани покрай мен, българите ми ръкопляскат, а прокуратурата не успява да събере данни за престъпление. Това е прекрасно, а и животът е прекрасен!" - усмихна се топло, широко и хуманистично Гай Юлий в пристъп на екстремно човеколюбие, клонящо към ексцесия. А ние си събрахме такъмите, докато не сме почнали да се самонараняваме. 

***

Soundtrack: 

музика: Nikos IgnatiadisЗа контакт +359 887 501 930 За контакти, концерти и участия: тел.+359 887 501 930 www.kichkabodurova.com

В съблекалнята ми тежко влизаш ти -
и от теб струи сурова нежност! 
Мъжка нежност!

 

Още по темата