Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Урсула ни похвали: Руско-турски поток спира Руско-турската война

 Асамблея "Тръба на мира".
Асамблея "Тръба на мира".

Шпиценкандидатката на ЕНП за премиер на ЕС Урсула фон дер Фончо похвали българите и конкретно Бойко Теменужков Пътнокартов за положените усилия и тръби на Руско-турски поток, който заобиколи Украйна и отвори пътя на Путин към Киев за три дни. 
Урсула направи това в реч пред съпартийците си от ЕНП - европейската партия на хубавия край и хубавите хора. 
Според шпицен-Урсула, Руско-Турски поток гарантира мира на Стария континент, защото осигурява връзките на Русия с Турция и Европа.
Имитирайки Путин в интервюто за Такър Карлсън, Урсула започна с поучителна историческа лекция. Поуката от нейния исторически преглед се обобщава в следната концепция. Според Урсула Руската и Османската империя винаги са били или в бизнес, или във война. Подобни са отношенията и с Европа, затова сега Макрон се въобразява на Наполеон и застрашително подрънква с наполеонките си по посока на руската мечка. 
Тази политика е недалновидна според Урсула, защото санкциите са си санкции, но ако изгубим съвсем бизнеса си с Путин, той ще ни денацифицира до крак или поне ще се опита, което също не е приятно. Северен поток, колкото остана от него, както и Руско-турски поток, са нивелирът във везните на равновесието в Европа. 
Урсула се спря специално на стратегическата роля на Бойко Теменужков Пътнокартов в този геомиролюбически проект. 
"С карта или без карта, българите свършиха много добра услуга на мира в Европа с бившия Южен поток, който някои наричат Турски поток, някои дори го титулуват като Балкански поток, но той всъщност е Руско-турски и е продължение на мира с други средства. Без моят приятел и колега Бойко Теменужков Пътнокартов това нямаше да е възможно. И тук искам да го цитирам, защото той още преди 10 години обяви, че където има дюнери и тръби, там няма война! Освен примерно в Сирия, но там дюнерът не е като в Хамбург! Ако имах сега едно кученце, щях да го подаря на Гинка Върбакова, защото и в енергетиката трябва да има полова равнопоставеност и повече жени да участват в този опасен мъжки бизнес!" - неочаквано изкомандва "равнис" на всички полове Урсула и отиде да благодари лично на Теменужков. 
Тя му рече: Thank you! 
Той ѝ рече: А?

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата