Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Татко Николай осинови новата Сглобка

След себе си и децата, на трето място обичам Стабилността, призна педагогът сърцевед

Истинският Родител винаги е до децата си - Борисов, Пеевски и още някой, който още не е влязъл в кадър.
Pixabay
Истинският Родител винаги е до децата си - Борисов, Пеевски и още някой, който още не е влязъл в кадър.

СОФТПОРНО ЕКЗАМИНЪР
Нашумелият напоследък писател Татко Николай пое ангажимент да въздейства на политическите лидери и парламентарната математика, за да се състави стабилно правителство на ориентацията и корупцията. 
За целта Татко Калоян, наред със собствените си три деца, ще осинови Борисов, Пеевски и когото още успеят да привлекат в семейния бизнес, за да се направи една Сглобка 2, която да удържи напора на динамичните политически обстоятелства по света и околните села. 
За разлика от покойния Алексей Петров, когото сочеха за таен баща на първата Сглобка, Татко Калоян от самото начало ще афишира гордо бащинството си и ще помага на рожбите си, давайки всичко от себе си, показвайки им, че се гордее с тях, аплодирайки всеки техен малък успех, дарявайки ги с ласкави и разумни съвети, както може да го направи само един истински и всеотдаен Родител, а не някой си кифльо-нарцис. 
Татко Николай направи дълго изявление, адресирано до лидерите на бъдещата Сглобка, които той осиновява, за да гарантира достойно и стабилно управление в името на семейните ценности, просперитета и развитието. Добрият Татко представи разбирането си как трябва да функционира новата Сглобка, на която той става приемен баща. Понеже посланието му е дълго около три педи повече от разумното, тук привеждаме само есенцията от него:
***
"Ще бъда до вас винаги! - заклева се Татко Николай пред Борисов, Пеевски и когото намерят още. - Няма да се крием по самоковските манастири, аз ще бъда до вас винаги, винаги, винаги. Ще съм до вас в телевизора, по радиото, в социалните мрежи, в скута... Не за да се показвам, не за да се изтъквам, а за да ви помогна да израснете като достойни Политици и Човеци с големи букви, големи и красиви като душата и дупето ми. Не го казвам, за да се гъзурча, но наистина фенките ми са обръщали внимание колко приятно и ергономично дупе притежавам. Не го казвам от нарцисизъм и самолюбуване, просто искам най-доброто за децата си, както биологичните, така и политическите ми чеденца. Аз не си деля децата и не искам да ги деля от майка им, дори да е последен боклук. Искам да кажа на Борисов, Пеевски и който там още ми стане дете: след себе си и децата най-много обичам Стабилността! Заедно ще се справим. Заедно ще покажем на какво е способно едно истинско сплотено семейство. И това го казвам не напук на бившата майка на децата ми. Аз уважавам всички майки с дължимото уважение към чудото на живота, който извира от извора на Жената, но все пак някои жени са ултрафеминистки, мама не ни иска и ние ще се справим без нея! Сиреч първо ще рекламираме проекта като развод и скандал, после ще играем на помирение и взаимни компромиси. Нека има Сглобка, нека държавата бъде майка, а не мащеха и жена, достойна за укор" - завърши развълнуван вечно младият и колкото красив, толкова фин в душевната си конституция родител. 

Авторът Сър Гей Бубка е гуру на академичния пънк-рок и гурел в окото на бурята. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата