Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Q-Пейкин се оплака от политическо и домашно насилие

Набедената Корнишонова отрича да е отпускала юмруците си, но намеква за скандални есемеси

TAKE ME TO CHURCH

Огромна политическа, биологическа и социално-физическа драма се разигра в разгара на предизборната кампания! Водачите на две от малките, но шумни партии се изпокараха и си отправиха взаимни обвинения в насилие, лицемерие и джендър-колебания. 

Ето накратко основните сюжетни линии в тази заплетена история. 

Лидерът на партия "Ренесанс" се оплака от брутално политическо и домашно насилие. По думите му - неговата политическа приятелка Корнишонова имала странни неизпълнени желания, а после се вбесила и го набила, защото си въобразила, че Q-Пейкин има интимна връзка с неин подчинен съпартиец.

Корнишонова е лидер на Столетната изчезваща партия, интернационанисти. 

Според разказа на Q-Пейката, Корнишонова го привикала, за да си изяснят отношенията в гардеробната на Народния театър. 

"Да се разбЕреме като мъже" - поканила го тя със странна усмивка, която малко притеснила Q-Пейкин, но той я последвал, защото ѝ имал доверие. 

По думите му, дотогава те имали тайни политически и други отношения на почва джендър, копейки, псевдоправославие и още нещо. 

В гардеробната лидерката на конкуретно-приятелската партия, без да продума, съборила Q-Пейкин, забърсала пода с него, ритала го в лицето, набила му балтиите, плюла го, тъпкала го, наричала го "варненско варено" и накрая го закачила да виси на закачалката, където известно време го ползвала за боксова круша. 

Случайни очевидци на предполагаемата саморазправа по-късно свидетелстваха пред прокуратурата и потвърдиха частично разказа на Q-Пейката. 

Лидерът на "Ренесанс" оттогава ридае и се страхува да се покаже на партийни събития - а в предизборна обстановка това носи огромни пропуснати електорални ползи. 

Q-Пейкин подал жалба, но след проверката прокуратурата излезе с решение да прекрати производството с мотиви, колебливи като флуиден джендър. Проверката установила, че травмите на Q-Пейката са реални, вероятно са нанесени от Корнишонова, но за това няма категорични доказателства заради мънкането на свидетелите, които според пострадалия се страхуват от агресивната лидерка и нейното корнишонче. 

Според Q-Пейкин главната причина за афекта ѝ е, че Корнишонова имала странни фантазии, в които той отказал да участва. Тя искала от него да си смени социалния пол и по този начин да имат хомо връзка. 

"А аз не съм такава!" - изхлипа Q-Пейката, който от вълнение си обърка граматическия род, но не и социалната роля! 

***

КОНТРА: ТОЙ СИ ЛЪСКА ХРАЛУПКАТА! 

Коренно различна е версията на Корнишонова за случилото се. 

Тя отрича да е упражнявала насилие, отрича и да е имала извратени щения за социалната роля на Q-Пейкин. 

Признава, че е била в гардеробната с него и си обяснява травмите му с това, че без да иска го бутнала с ханша си и той паднал до закачалките. 

"Всичко останало е долна манипулация - категорична е Корнишонова. - Не аз исках той да си сменя социалната роля. Обратно, той ме молеше да му покажа корнишончето си, защото си беше въобразил, че съм от третия политически пол. В неговата партия лицемерието е най-големият политически актив. Те са антиваксъри, но се ваксинират. Агитират против еврото и държат спестявания в евро. Декларират антифашизъм, а заплашват опонентите си с концлагери. Кръстят се като тартюфовци, а крещят АХМАТ СИЛАААА. И най-гнусното: ужким са с нас на отсамния бряг, уж сме от една страна на джендър-барикадата, а всъщност те тайно практикуват извратенящини. Имам за доказателство отвратителните есемеси, които този джендъроид Q-Пейкин е пращал на една от моите партийни рожби. Останали са ми една шепа партийци и той ми ги развращава! И за разлика от страхливеца Вергов аз ще ви покажа тези есемеси. Вижте какво пише тоя ръждясал задник на рожбата ми: ела, кай, у нас, лъснал съм хралупката! Ето това като го видях, ми причерня пред очите, но не съм го била!..." - отрече обвиненията Корнишонова и яхна черен жребец, за да проагитира останките от електората си. 

Q-Пейкин не отрече, че е пращал такъв есемес, но се закле, че не е това, което си мислим. Изразът "да лъснем хралупката" всъщност имал значението на клиширания политически лозунг: "да си подредим къщичката". 

"Просто исках да разчупя риторическото клише" - кълне се Q-Пейкин и няма причини да не му вярваме. Той не умее да лъже! 

Listen to Take Me To Church here: https://Hozier.lnk.to/HoizerListenIDFollow Hozier : https://Hozier.lnk.to/FollowID Hozier Store : https://Hozier.lnk.to/S...

 

Още по темата