Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Пунта Мара Габриел мачка Иван Кешев, кара го да сади джанки

Ще сваля Главния, колкото и Надежда Йорданова го свали, усмихва се като плексиглас робокопърката

И Доган като го помолиха да свали Бойко Борисов, той каза иззад оградата: да, добре...
И Доган като го помолиха да свали Бойко Борисов, той каза иззад оградата: да, добре...

ПРАЙМ СЕ НА ЛУДИ, ШЕФЕ! 

Пунта Мара Габриел, робокопърката с изкуствено-естествен интелект и диплома като истинска, заяви, че ще предприеме чудовищни мерки срещу Главния прокурор Иван Кешев. 

"Изхайванил се е, ще го вкарам в правия път!" - заяви Габриел в непривичен за нея стил. 

Робокопърката обикновено говори с клишета от плексигласово брюкселско зеле и е способна да лиши от съдържание всяка дума, попаднала в захапката ѝ. Тя често снася интелектуални запъртъци от сорта на: "Младите хора са неделима част от европейската младеж", "Нашите приоритети са хоризонтални и водоравни" или "Иновациите ни опрашват като пчелички, за да разцъфти животът безапелационно, рязко и необратимо". 

Но днес тя взе назаем малко живец от харизматиквения си шеф и украси слога си с нещо като естествени фрази и словосъчетания. 

Пунта Мара бе толкова надъхана от шефа си, че направи нещо немислимо: ощипа Главния прокурор с невиждана ярост по яката дупара и го изгледа зверски, оголвайки новите си бели зъби като свирепо куче без маска и без грим. 
Кубето на Главния в отговор заблестя като очилата на фанатик в маниакална фаза. 

Пунта Мара малко се стресна и пак превключи на обичайните си пластмасови клишета: 

"Г-н Кешев Вие сте абсолютен конюнктивит за правосъдната система. Ще Ви подложим на иновации, структурна реформа и качествени изменения. Вашето поведение е недопустимо и като стана монстър-председател, ще Ви ощипя още веднъж по другата буза, след което ще Ви пратя да садите биоджанки край пътя, за да цъфтят цветовете и да жужат пчеличките!" 

"Да, добре" - отговори Кешев, цитирайки класика Ахмед Доган, който като Диоклециан отглежда биозеленчуци и периодично сипе мъдрости, ужким дистанциран от оперативната обстановка. 

Шушу-демократи с твърди китки определиха намеренията на Пунта Мара Габриел като "интересна и силна имитация", а за евромилиардите от Плана за развитие заявиха, че е крайно време да се стокират на Гара Разпределителна. 

"Ако не се включим да ги разпределяме ние, ще ги разпределят само Доган и Борисов. А Кешев и ние сме го сваляли, ще му извъртим една реформичка, няма проблеми" - допълниха мисълта си мушу-демократите. 
"Да, добре" - отново цитира класическия образец Кешев. 

 

НЕ МИ СЕ ХИЛИ, ТИ СИ ГО ИЗБРА! 

Чорбаджи Бойко Чекмеджи Харизматиквеник остана доволен от развитието на ситуацията и каза на Пунта Мара Габриел, както едно време мечкарите казваха на мечките си:

"Я покажи как пада Кешев!" - и харизматиквено се ухили. 

"Не ми се хилете, Вие си го избрахте! Колкото го свали Надежда Йорданова, толкова ще го сваля и аз" - козирува робокопърката Пунта Мара и падна възнак. 

"Да, добре! - за трети път се съгласи Кешев. - Вие ще се правите, че ме сваляте, аз ще се правя, че ви разследвам. На село ми викат Лаврентий Вишински-Ежов" - на свой ред се ухили Кешев и кубето му отново заблестя хищно. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата