Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Народът се разочарова: Защо жертвата не е обезобразена!

Защо има толкова малко белези, защо изглежда нормално????

Малко от малко да беше деформирана тая жертва, щях да повярвам! - признава българин, променил мнението си болезнено.
Pixabay
Малко от малко да беше деформирана тая жертва, щях да повярвам! - признава българин, променил мнението си болезнено.

ШЕВ И БРОЙКА

Популярна жертва на насилие загуби доверието на своите доброжелатели, защото те се почувстваха излъгани, използвани и манипулирани. 

Жертвата записа видео с кратка благодарност към хората, които я подкрепят - неприятно впечатление направи здравият вид на жертвата. 

Интелигентни българи веднага разбраха, че има нещо недобро в тази история: жертвата нито показа белезите си, нито преброи шевовете по тялото си, въобще сякаш нарочно не показа никаква част от тялото си, което беше адски некоректно. 

"Редно беше да се съблечеш и да покажеш. 15 лева съм ти превел по сметката да се възстановяваш, а на тебе нищо ти няма" - коментира видеото на жертвата млад студент, от мислещите, дето не можеш да ги излъжеш. 

Възпитана дама в ТикТок дълго и подробно псува жертвата на насилие и се зарече никога вече да не съчувства предварително. 

"Аз се разстроих много с тая псевдожертва, дето ужким 400 шева имала, а не видяхме ни един - съобразява ТикТокершата. - Много се разстроих като не видях подпухнало лице, кръвонасядания, деформиран череп, нещо... Такава жена съм, емпатична. Но тая *урва!... Прав беше Вежди, хабим си чувствата, чешем езици и клавиатури за някакви брантии и трудовите им злополуки. Баста! Стига вече. Това момиче, дето ореваха орталъка за него, не е никаква жертва. Прищипала си е нещо сигурно, с извинение, но това просто е обидно за интелигентността ми" - завършва посланието и на тази българска, която не може да бъде излъгана лесно. 

Трети българин прозря самостоятелно, че цялата история с момичето-жертва е постановка, за да се прокара в суматохата Истанбулската конвенция, което пък моментално ще увеличи половете и проблемите ни.

Тя жертвата и да е бита малко или много, очевидно не е обезобразена. Очевидно се възстановява прекалено бързо и всичко е много съмнително. Ако с тая лъжлива жертва вместо 400 шева ни зашият Истанбулската конвенция, всичко е ясно!

"Ако се приеме Истанбулската конвенция, аз губя идентичността си, чувствам, че малко ми трябва, за да премина към джендър-флуидност или някаква такава дивотия. Е, няма да стане!" - прецени решително и този българин, заключвайки сърцето си за тия недостойни полужертви. 

***

Политици от управляващата сглобка също признаха, че са малко разочаровани от цветущото състояние на жертвата, затова се демотивирали да пишат свестен закон. 

"Затова оплескахме поправките за домашното насилие и тая интимна връзка, и всичко. Ад! Мишмаш. Така става, когато се работи под уличен натиск и нисък капацитет" - призна анонимен депутат пети мандат. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата