Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Маноил Манев счупи с маваши-гери 10 водни пистолетчета

Само в гербавата карате школа съществува специален "шкембъл-кик" - удар с шкембе, потенциално смъртоносен!

СИЛА И ЧЕСТ

Големият поет с фуражка и каратист от фракцията ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ Маноил Манев с един удар направи на пух и прах 10 пластмасови водни пистолетчета, за да покаже, че с Бастунбаши шега не бива! 

Причината за неговото възпаление на чувствата е, че самият Национален тулуп Бастунбаши изрази афектация от пърформанс с детски пистолет, насочен към бутафорна негова статуя.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини в петък в Ихтиман ПП и ДБ, че предизвикват умишлено граждански сблъсъци. Вчера ми извадили там паметник ли е и го стрелят в центъра на Благоевград с пищови. Демократи ли сте? Съдебна реформа ще правите.

Реакцията на Маноил Манев не закъсня. 

"Чувствата на Лидера са и мои чувства! Разстройството на Лидера е и мое разстройство! Враговете на Лидера са и мои врагове!" - манифестира Манев и за да покаже, че е сериозен, се плясна по шкембето и зае бойна поза. 

***

След това Манев извади реквизит за ритуалната екзекуция - 10 малки водни пистолетчета от тънка пластмаса.

Каратистът с нежно сърце и непреклонна воля залепи пистолетите с тиксо и ги сложи на ниска поставка-ешафод.

Манев сложи кори над глезените, обу върху тях ботуш с метално бомбе, нагласи един протектор на слабините и още един на врата, постави шлем със забрало и още някои доспехи, след което почна да обикаля около пистолетчетата с малко тромав боен танц и викове с агресивен милиционерски бас-баритон. 

След краткия танц екзекуторът се засили и изпълни нещо средно между ниско маваши-гери и фронт-кик, не уцели пистолетчетата, но залитна и се подпря с бронирана ръка, при което те се почупиха необратимо. 

Задъхан и потен, удовлетворен от благородното отмъщение, Манев свали шлема и доспехите. 

След като успокои дишането си, отмъстителят отправи послание към всички, които си позволяват гаври с чувствата на Лидера и половата му неприкосновеност:

"Не ме предизвиквайте, за да не стигам до крайности! Не искам да употребявам специалните си умения срещу недостоен противник - изхърка нравствено и физически умореният лъв и продължи. - Само в гербавата карате школа съществува специален шкембъл-кик. Това е удар с шкембе, потенциално смъртоносен, затова в Кодекса на гербавия каратист е конституирано, че до този удар се прибягва само в състояние на неизбежна отбрана на Лидера. Нека не стигаме дотам, не искам трагедии!" - апелира Маноил за здрав разум и уважение към чувствата, пищова, чекмеджето и оранжевия протектор на Бастунбаши. 

След това се усамоти и си направи мануална терапия - за укротяване на нервното напрежение, баланс и олимпийско спокойствие преди обилната вечеря. 

Корейские Lёdчики - Честь Альбом - "С Антоном срал на одной грядке" (2006)В создании альбома принимали участие:Юрий “hachirury” Грымов – музыкальные коллажи,...

Честь - это твоё достоинство, как ты его понимаешь. И если ты видишь неуважение достоинства твоей личности, то это надобно пресечь, потому что жизнь наша принадлежит Родине, но честь - никому.

Още по темата