Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Горанов става агент под прикритие, никой не го познава

Екранна снимка /

И КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ВЛАДИ...

Бившият финансов министър Владислав Горанов, макар и санкциониран по недопустимия Акт "Магнитски", бързо си намери добра държавна работа напук на санкциите. Той става агент под прикритие към ДАНС, защото вече никой не го разпознава, а с придобития опит може да се вмъкне незабелязано навсякъде, да слухти и да събира данни за финансови машинации, пране на пари, корупционни и лобистки схеми, всичко. 

"Цялата палитра престъпления от тоя раздел на Наказателния кодекс я знам в най-тънки нюанси, аз съм правилният човек за тази работа" - похвали се Горанов при гостуване в предаването "Лице в лице", където също имаше проблеми с разпознаването му. 

Като видя Горанов да влиза в студиото, в първия момент г-жа Ризова се ококори на палачинки, после присви очи с подозрение и така задаваше въпросите си до края на предаването. 

Горанов разказа, че се омерзил от отношението на съпартийците си, които сега твърдят, че уж не бил член на тяхната организация, ами някакъв непознат човек, за когото не подозирали колко е чужд на каузата ГЕРБ. 

Сякаш за да потвърди думите му, бившият транспортен министър Желязков се обади в предаването и заяви, че това лице в студиото не е от ГЕРБ, а е самозванец - лъжегербер. 

"Партията става все по-боеспособна и консолидирана, защото има принципи, от които не се отдръпва. Ние се отдръпваме само от лицето във Вашето студио" - заяви Желязков с ламаринени нотки в гласните струни, които по идея трябваше да са стоманени. 

"Нека, нека! - поклати глава Горанов в отговор. - Аз и на американските партньори имам какво да разкажа и ще видим тогава кой кум, кой сват и кой на булката стар познат!"


Факсимиле от "Дневник". За красавиците от ГЕРБ Горанов вече не е "Влади", а "лицето". Деси Трифонова даже го сравнила с ползван оранжев протектор. "Преди беше готин, сега е селянин, не го познавам!" - цупи се бившата шефка на инвестицициите. 

***

...АКО НЕ - ХИЛЯДА ИЗНЕНАДИ!

"Имам лице, имам и опако! - продължи малко сърдито Горанов. - Те ми познават лицето, ще им покажа опакото! На Тодоровден ще съм в град Олака, Търговищко, и ще участвам в кушията, за да покажа, че някакви санкции и някакви шушумиги съпартийци не могат да ме съборят от коня!" 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?