Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Горанов самотен, липсва му Генералния джИпчия

МАГНИТСКИ БУРИ

Националния тюфлек, Генерален джИпчия, Повелител на суджука, Гарант на пържолката, Кавалер на оранжевия протектор - Чорбаджи-Менискус Чекмедже-Бастунбаши, пак не го хвана фаталното привличане на Закона "Магнитски". 

Това се отрази лошо на самочувствието на санкционирания Владислав Горанов, който влезе в новата партида засегнати от глобалния Магнитски Акт. 

Горанов се почувства самотен и алогично приобщен към магнитския списък, без да е в компанията на любимия началник, с когото толкова години са били заедно в добро и зло, в златни пирамиди и тиквени схеми. 

"Нито съм по-голям джипчия от Борисов, нито съм Дълъг инкасатор като Румен Овчаров - сподели Горанов. - Некомфортно ми е в тази компания на матрьошки, чебурашки и червенотиквеничковчета, каквито са другите от санкционния списък на "Магнитски". Все пак ние с Борисов и партия ГЕРБ се водим евроатлантици, а сега ме слагат в един кюп с Червените кхмери. Само че без Началника ми, който винаги е бил генератор и покровител на всичките ми дейности, които сега се определят като корупционни. Винаги е бил запознат до най-малки подробности и никога не е бил чужд на кешовите наличности, както цяла България знае от прословутите снимки на известното Чекмедже. Няма логика Борисов да не е с мен в тази буря!" - недоумява Горанов как изобщо могат да го отделят от причината за политическото му съществуване. 

Няма налично описание на снимката.
Юни 2020, партийно събитие с привикване на актива и строяване зад лидера, за да даде поредната сюрреалистична пресконференция. Горанов гледа Началника в тила на кръв и урина. Снимка: БГНЕС

***

ПРАВДОЛЮБИЕ

Днес по телевизията криминалист се изрази много тактично във връзка с бруталното убийство на психолога Иван Владимиров. 

"Хората с оръжие в България са изключително онеправдани" - каза криминалистът. 

Санкционираният Владислав Горанов се присъединява към това мнение. Макар и по други причини, той също смята, че хората с оръжие са изключително пренебрегнати. 

"Недоумявам! Защо мен ме има в списъка "Магнитски", а великия Чорбаджи-Менискус Чекмедже-Бастунбаши го няма? Заради оръжието на нощното шкафче ли? Въпроси, въпроси, въпроси, а отговорите стърчат като краката на Бастунбаши, легнал напреко на кревата! Този полов Акт "Магнитски" е крайно неуважителен" - иска си компанията Горанов.  


Снимка: Мата Хари