facebook
twitter

После

Реконтра

Футболна приказка

1 420
 Снимка: Архив
Боли ме сърцето от расистки изцепки!

Мили деца и вдетинили се пенсионери, сигурно много добре знаете, че у нас всеки разбира от политика и футбол. А най-ярък пример за това е Премиерът.

В интерес на истината Той разбира от всичко, Той е над всичко, защото държавата това е Той.

В резултат на което е цялата бъркотия.

Поиска ли оставката на председателя на БФС? Поиска я. И то така, че макар председателят първоначално да се поопъна, в края на краищата си я даде.

Дреме му на Премиера какво ще каже ФИФА, ФАФА или ФУФА за вмешателството на държавата. Най-много да ни изхвърлят отвсякъде и да идем там, където ни е мястото – на майната си. Сякаш и в момента не сме там, та ще плашат куче с кренвирш!

Мили деца и вдетинили се пенсионери, научно доказано е, че и на майната си живеят хора. Въпросът е дали нас ни имат за такива.

Ако вярваме на английските медии, ние не сме хора, а скотове. То в заглавието, дето ни наричан animals, техните си футболери пък наричат lions - а лъвовете също са животни, нъл тъй! 

Ако вярваме на английските медии, всички ние сме расисти.

А „добрата“ стара Англия е наясно за какво става дума. Все пак тя дълги години е била колониална държава и люлка на расизма, както изтъкна и Премиерът!

Като имаме предвид как се държат натаралянкалите се футболни английски фенове не само на Острова, но и при мачове в Европа (че и ножове вадят!), трябва ли ние пък да слагаме под един знаменател всички поданици на Нейно Величество като хулиганстващи пияндури и потенциални убийци? И трябва ли да имаме респект към такива субекти?

Премиерът, мили деца и вдетинили се пенсионери, много се засегна, дето обвиниха държавата ни в расизъм. И с пълно право – нали държавата това е Той!

Затова своевременно напомни, че ние (Той обича да говори за себе си в множествено число!) сме спасили евреите, защото не сме расисти.

И може би само заради присъщата си скромност, не спомена, че в ония смутни времена баба му (с какво се е занимавал дядо му знаем!) е крила под полата си трима евреи, после двама партизани, а накрая (за всеки случай) и един горянин. Колко широко скроена баба, а?

Разбира се, Премиерът отсече, че не може да страдаме заради разни футболни олигофрени, имайки предвид феновете, а не футболистите.

Точно тук обаче Той май стъпи на динена кора. Нарочно не казваме бананова, за да не се приеме като намек (знаете за какво!).

Защото като нищо Хелзинският комитет ще рипне да защитава в Страсбург жестоко обидените футболни фенове (същите, дето политиците платено ги ползват при протести и контрапротести!).

Хелзинският комитет милее за убийците (защо да защитава жертвите – тях ги няма на този свят!), че нещастните олигофрени ли ще загърби?

Вие обаче, мили деца и вдетинили се пенсионери, повече се вълнувате какво ще стане с БФС. До общото му събрание, наречено Конгрес, има време. Така да се каже, дузпата е бита, но все още не се знае кой ще е пълен аут.

Че както са тръгнали нещата, Бойко Борисов едва ли ще изкара начело на държавата, колкото Боби Михайлов начело на БФС.

И нищо чудно вече бившият Премиер да се кандидатира за Председател. Ама и ако Боби пак се кандидатира, ще е бая интересно, но пък най-важното – демократично!

Спете спокойно, мили деца и вдетинили се пенсионери, мачът ще има продължение!

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Скорпионът" на Игита навърши четвърт век

26.09.2020

161
Камбуров вкара гол №239 за втората победа на "ЦСКА 1948"

25.09.2020

294
ЕФБЕТ ЛИГА - РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ, VII КРЪГ

25.09.2020

Обновена

285

Коментари

PlaNed
снимка на PlaNed

Най-много да ни изхвърлят отвсякъде и да идем там, където ни е мястото – на майната си. Сякаш и в момента не сме там, та ще плашат куче с кренвирш!

Брадат виц: Ако всички отидем там, където ни пратят... Пловдив ще се пренасели!

maestrata

Финалната реплика на друг виц-"Ура,всички сме за Пловдив!"Хвала!?

Споко

??

 

Влез или се регистрирай за да коментираш