Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Емили Тротинетката води преговорите за правителство

Тя била нещо като Росен Плевнелиев, но по-гъвкава

Емили лети с 200 км/ч от цвят на цвят и от партия на партия, за да сближи позициите.

С 200 КМ/Ч

Победителят на изборите Бойко Борисов отново прояви държавническа мъдрост, както направи крачка назад, за да не дразни потенциалните партньори и създаде контактна група за преговори с парламентарните групи. 

В контактната група влиза Емили Тротинетката, която на принципа сам-човек-компанийка ще проведе разговорите за намиране на управленска формула и стабилно правителство. 

"Трудните ситуации изискват нестандартни решения" - с този цитат от Сергей Станишев Борисов обясни изненадващия си маньовър. И като никога цитира точно! (Обикновено цитира така, че и майка му на цитирания да не го познае.) 

Напомняме, че с тези думи преди 10 години Станишев обясни умонепостижимото решение Делян Пеевски да се номинира за шеф на ДАНС. Това решение в крайна сметка доведе до улични протести и още два мандата за Борисов, единият от които пълен. 

Емили ще преговаря с абсолютно всички парламентарни групи, включително с "Възраждане", за които е приготвила и пачки с евра, които ще раздава просто така, от приятелски чувства и без ангажименти, само защото патриотизмът е секси, тролингът е секси, фашизмът е секси и естетиката на злото е секси, както е казал Маркиз дьо Сад. 

Малко известен факт от историята на литературата е, че Маркиз дьо Сад във виденията си бленувал да се роди личност като Цончо Ганев - символ на невинното зло. Злото, което не съзнава ролята си и това го прави още по-привлекателно, да му изпапкаш бузките! Но маркизът изпреварил времето си и Цончо се роди чак през XX век. 

Въобще в разговорите с хомофобските партии-джендъроборци Емили вижда най-голямото предизвикателство за мисията си. 

"Аз съм посланик на човекофилията, ще мажа филии с мас, пък който иска да ги яде, който иска да ги ползва за лубрикант и причастие - набелязва си точки в програмата Емили. - Ше покажа на Корнелия, че в мен няма нищо демонично и страшно, не съм някакъв Джендър-Торбалан. Ще ѝ помогна да открие себе си, защото самата Корнелия също излъчва колебания в джендъра чрез грубия си мачизъм и агресия, което също е секси. А и политически поведението ѝ е джендър-флуидно, тя е готова на всякакви трансформации и комбинации, нещата ще се наредят идеално" - въодушевява се Тротинетката и "р"-то ѝ става все по-френско. 

На Слави Трифонов Емили пък щяла да му намаже направо кубето със свинска мас, за да блести в светлините на рампата. 

От ПеПетата, както ги нарича Борисов, Емили си е харесала за преговори Даниел Лорер, защото ѝ се виждал най-сговорчив и поливалентен, а и направо се разтапяла от собствения си глас, когато повтаряла с френското си "р" Лорер, Лорер. Лорер...

ДПС въобще са си поливалентни и винаги се явяват коварно изотзад, както казва Бойко Борисов, така че с тях няма и какво да се преговаря, те са си готови уговорени. 

"Ще я намерим тая формула на националното съгласие, с 200 км/ч ще я намерим" - секретира радикален оптимизъм Емили.

"Страхотна пращялка е тая Емили, Мата Хари не може да ѝ стъпи на малкия пръст! - радва се на кадровото си откритие и Бойко Борисов. - Емили е нещо като Плевнелиев, но по-гъвкава, стабилна и адекватна на ситуацията" - почесва се някъде Борисов и замисля следващия си гениален маньовър. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?