Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Двойникът на Путин избяга у нас, хареса му да се целува

Специалистът иска нова двойническа самоличност, ще помага с ДНК и още нещо на висок и едър бг политик

Карикатура: Дойче Веле

РЕЖИСЬОР НА ДУБЛАЖА

Един от двойниците на Путин се измъкна от лапите на КГБ, избяга от Русия, скочи в Черно море с празен куфар, който използва като буй - и с него се добра до българския бряг, където поиска политическо убежище. 

Двойникът се решил на отчаяната спецоперация, след като се поцелува в Дагестан от името на Путин и много му хареса. 

Това събитие в Дагестан озадачи наблюдателите и много хора за пръв път повярваха на слуховете, че Путин има двойници. Това фриволно поведение не е на Путин! Свикнахме последните години да гледаме Путин на панически дълги маси и параноична дистанция от всеки събеседник. Хора, които са се срещали с руския президент, разказваха, че са минавали през дълга карантина преди да се озоват в едно помещение с Путин. А сега изведнъж - целувки в Дагестан и дистанция нулева. 

На самия двойник общуването и целувките с народа извънредно много му се харесаха. Той отдавна искал да се поцелува, защото това си е част от руската култура - мъже се целуват с мъже, жени с жени и в това няма нищо пошло и джендър-идеологическо. Но оригиналният Путин толкова се паранояса последните години, че спря да целува дори момчета по коремчетата, като случая с малкия Никита от далечната 2006. Заедно с оригиналния Путин двойникът също бил принуден да се откаже от тази радост. 

Путин целует мальчика Никиту в живот

***

Освен тия съображения и желания за целувки, двойникът си направил сметка, че колкото повече хора повярват в конспирацията за наличие на двойник, толкова по-голяма става вероятността Федералната служба за сигурност да се освободи от вещественото доказателствено средство и просто да го ликвидира. 

Бежанецът двойник успял да заблуди охраната си, добра се до България с куфара си като Николчо с кратунките - и тук поиска политическо убежище с нова самоличност.

Той е готов и тук да работи по специалността си - пак ще бъде двойник след съответните процедури, но този път се надява да упражнява професията си не за нисък маниак с Наполеонов комплекс, а за някой висок, едър и общителен политик, който меси козунаци като Меси, гушка като мечок и целува като прахосмукачка на най-високо равнище! 

Борисов намачка Херо Мустафа и медиите

"Американки, барселонки, Мата Харита, елате ми повече!" - надъхал се е двойникът, който вече преговаря с нашият висок, налят и свидлив на ДНК политик. 

"И ДНК ще давам вместо него, цял куфар ДНК ще дам! - обещава двойникът. - Такъв мъжкар да ти е кеф да го дублираш!" 

Двойник, автор: Федор Достоевский – Электронная книга | Scribd
"Двойник" е едно от ранните произведения на Достоевски, посрещнато хладно от критиката и определяно като слабо подражание на Гогол. После писателят влязъл в затвора и станал човек. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата