Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Деса и Лена четоха на електората скандални романи

Избирателите са инфантилни, не може да им се четат такива работи, възмутени са майки от Кърджали

Pixabay
ТИ! Обедини ли се вече, драконче!

SEX & VIOLENCE НА КРИСТАЛИ

Десислава Атанасова и Лена Бориславова се явиха заедно пред средствата за масово осведомяване, подкрепяни от няколко партийни интелектуалци. 

На събитието двете представителки на коалициите си четоха за електората пикантни пасажи от най-новите романи, издания на на партийните фракции ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ и ПИСАТЕЛИ ЗА ПРОМЯНА. Романите имат наистина шокиращо съдържание, като например извращението менискус-кус-филия е само смекчаващо обстоятелство!  

Литературното четене имаше за цел да покаже на електората волята за общи действия в името на България, като всички загърбим тяснопартийните си интереси. 

Книга със сексуално съдържание и вулгарен текст е била представена пред ученици в пети клас. За това са сигнализирали възмутени родители от няколко училища в Хасково, съобщи Нова телевизия. Книгата се казва "Да пробудиш драконче".

Книгата на ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ носи заглавие "ОТВЪД ПАРАПЕТА". В нея писателите са обобщили художествено всички любезности, които са си разменяли в миналото и бъдещето с новите партньори от ПП ДБ. 

Откъсът, с който започна литературното четене, беше наистина скандален. 

С него Деса Атанасова искаше да покаже какво значи да си загърбиш егото.
_________

Борисов отиде при Петков - зачете Деса със завладяващия си вокал. - Борисов отиде при Петков и му каза:

- Кириле, нека забравим миналото, нека не губим време и емоции в сръдни. Отвъд любовта е безкрайната смърт, отвъд парапета е бездната! Нека правим любов за сдобряване, нека се любим в новата поза гръб-в-гръб!

Кирил недоумяваше:

- Как така гръб-в-гръб? Ами то така нищо няма да стане!

- Ще стане, ще стане! - увери го Борисов. - Повикал съм и две Мата Харита!
_________

"Това е литературна фикция! - обясни Атанасова. - Това е алегория и литота, но по този начин книгата показва мъдростта на нашия лидер и как той убеждава опонента си Кирил Петков, че най-важно е обединението".

След това тя продължи да чете някаква сцена с пици на кристали и дини, инжектирани с мастика, оргии с ВИП арестанта Борисов, нечовешки страдания и унижения, които обаче го каляват и вдигат изборния му резултат. След това героят от книгата псува мъчителите си през цялата предизборна кампания, но накрая намира сили да им прости, за да подаде ръка и още нещо... 

***

След това и Лена Бориславова почете малко от книгата на ПП-писателите със заглавие "СИМИТЛИЙСКАТА КОНВЕНЦИЯ". 

В прочетения пасаж Борисов се описва като човек, който краде дори от любовниците си и ги кара да му пълнят чекмеджето. С инструментариума на художественото слово са представени всякакви извращения в тунела на магистралата до Симитли, политически изнасилвания, немислими фетиши от сорта на тънък асфалт и дебели кюлчета на гол тумбак...

Лена прочете и дълго антропоморфно отстъпление, което пресъздава голия Борисов като заспал дракон - напреко на леглото, с крака стърчащи извън парадигмата, като на големия пръст виси оранжев протектор.  

Но четивото в края си взема рязък завой и обрисува Борисов като един съвсем приемлив партньор, който разбира се има своите недостатъци, но кой ги няма?...

***

Малко след края на литературното четене майки и баби от Кърджали писаха възмутено до Прокуратурата и Министерството на културата. 

"Това е безобразие! - негодуват мамите и маминките на Кърджали. - Електоратът не може да слуша такива работи. Избирателите са пълнолетни само на години, а на практика са едни малки дечиня. Настояваме книгите да се изгорят, а политическите шмекерлъци да се обясняват с по-пристойно баламосване. Нашите деца нямат нужда от порнография, за да ги излъжем да преглътнат още една хапка и да си доядат супата, без да я духат!" - категорични са благонравните кърджалийки. 

Около 30 законодателни предложения влизат в законодателната програма, договорена между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. След днешните им преговори бе разпространен списък с около 30 законодателни предложения.

 

Още по темата