Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Деса и Лена четоха на електората скандални романи

Избирателите са инфантилни, не може да им се четат такива работи, възмутени са майки от Кърджали

ТИ! Обедини ли се вече, драконче!
Pixabay
ТИ! Обедини ли се вече, драконче!

SEX & VIOLENCE НА КРИСТАЛИ

Десислава Атанасова и Лена Бориславова се явиха заедно пред средствата за масово осведомяване, подкрепяни от няколко партийни интелектуалци. 

На събитието двете представителки на коалициите си четоха за електората пикантни пасажи от най-новите романи, издания на на партийните фракции ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ и ПИСАТЕЛИ ЗА ПРОМЯНА. Романите имат наистина шокиращо съдържание, като например извращението менискус-кус-филия е само смекчаващо обстоятелство!  

Литературното четене имаше за цел да покаже на електората волята за общи действия в името на България, като всички загърбим тяснопартийните си интереси. 

Книга със сексуално съдържание и вулгарен текст е била представена пред ученици в пети клас. За това са сигнализирали възмутени родители от няколко училища в Хасково, съобщи Нова телевизия. Книгата се казва "Да пробудиш драконче".

Книгата на ПИСАТЕЛИ-ГЕРБ носи заглавие "ОТВЪД ПАРАПЕТА". В нея писателите са обобщили художествено всички любезности, които са си разменяли в миналото и бъдещето с новите партньори от ПП ДБ. 

Откъсът, с който започна литературното четене, беше наистина скандален. 

С него Деса Атанасова искаше да покаже какво значи да си загърбиш егото.
_________

Борисов отиде при Петков - зачете Деса със завладяващия си вокал. - Борисов отиде при Петков и му каза:

- Кириле, нека забравим миналото, нека не губим време и емоции в сръдни. Отвъд любовта е безкрайната смърт, отвъд парапета е бездната! Нека правим любов за сдобряване, нека се любим в новата поза гръб-в-гръб!

Кирил недоумяваше:

- Как така гръб-в-гръб? Ами то така нищо няма да стане!

- Ще стане, ще стане! - увери го Борисов. - Повикал съм и две Мата Харита!
_________

"Това е литературна фикция! - обясни Атанасова. - Това е алегория и литота, но по този начин книгата показва мъдростта на нашия лидер и как той убеждава опонента си Кирил Петков, че най-важно е обединението".

След това тя продължи да чете някаква сцена с пици на кристали и дини, инжектирани с мастика, оргии с ВИП арестанта Борисов, нечовешки страдания и унижения, които обаче го каляват и вдигат изборния му резултат. След това героят от книгата псува мъчителите си през цялата предизборна кампания, но накрая намира сили да им прости, за да подаде ръка и още нещо... 

***

След това и Лена Бориславова почете малко от книгата на ПП-писателите със заглавие "СИМИТЛИЙСКАТА КОНВЕНЦИЯ". 

В прочетения пасаж Борисов се описва като човек, който краде дори от любовниците си и ги кара да му пълнят чекмеджето. С инструментариума на художественото слово са представени всякакви извращения в тунела на магистралата до Симитли, политически изнасилвания, немислими фетиши от сорта на тънък асфалт и дебели кюлчета на гол тумбак...

Лена прочете и дълго антропоморфно отстъпление, което пресъздава голия Борисов като заспал дракон - напреко на леглото, с крака стърчащи извън парадигмата, като на големия пръст виси оранжев протектор.  

Но четивото в края си взема рязък завой и обрисува Борисов като един съвсем приемлив партньор, който разбира се има своите недостатъци, но кой ги няма?...

***

Малко след края на литературното четене майки и баби от Кърджали писаха възмутено до Прокуратурата и Министерството на културата. 

"Това е безобразие! - негодуват мамите и маминките на Кърджали. - Електоратът не може да слуша такива работи. Избирателите са пълнолетни само на години, а на практика са едни малки дечиня. Настояваме книгите да се изгорят, а политическите шмекерлъци да се обясняват с по-пристойно баламосване. Нашите деца нямат нужда от порнография, за да ги излъжем да преглътнат още една хапка и да си доядат супата, без да я духат!" - категорични са благонравните кърджалийки. 

Около 30 законодателни предложения влизат в законодателната програма, договорена между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. След днешните им преговори бе разпространен списък с около 30 законодателни предложения.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата