Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Червения пират шашардиса Сглобката, пришпори Ротацията

Службите още не могат да открият скитника - махнал брадата и ползва различни паспорти

Pixabay

ПОД МОСТА НА БУЛ. БРЮКСЕЛ
Митичното лице номад и извършител на заплахи, известен на службите с псевдонима Червения пират, реализира пред очите ни още една серия заплахи, този път адресирани до цялата Сглобка. 
Вашият репортер Фалшимент Петров се срещна с лицето Червен пират под моста на бул. "Брюксел" в столицата, където скитникът си е устроил малък бивак и не се крие от никого. 
Червения пират демонстрира нагледно как заплашва политици на високи постове и лидери на партии. Скитникът разполага с телефони и мейли на всички важни хора в държавата, при това следи политиката много внимателно, като познанията му са такива, че всъщност е по-добре подготвен от половината ГЕРБ и цялото ПП-ДБ. 
Последните месеци Червения пират забелязал, че управлението на страната хем се усложнява, хем става по-безтегловно, неефективно и алогично. 
Пиратът-скитник пред очите на вашия репортер се обади на всички лидери в Сглобката и ги пришпори да правят Ротацията по-експедитивно, да дадат повече министерства на опитните хора в Сглобката и да забравят приказките за Добрите и Лошите. 
"Ясно е, че сте един дол дренки, но ГЕРБ и ДПС са по-сръчни, затова им дайте власт съобразно електоралната тежест и стига вече приказки под шипковия храст за борба с корупцията и промяна на непроменимото!" - накара се по телефона енергичният клошар, който не пожела да обясни откъде има контакти на толкова високо ниво + експертиза да издава разпореждания, заплахи и формули за разпределение на порциите. 
"Регулатори, министри, областни управители, шефове на агенции, РПУ-та, служби и прочие, за всичко това ще ви пратя в общия чат меморандум и коалиционно споразумение, което да подпишете веднагически! Положете максимални усилия да запазите стабилността и геополитическата ориентация на страната, защото залогът е нашето бъдеще като нация!" - завърши мотивационните си инструкции скитникът, известен още и като Кармазъ бабаит.
Също като Васил Левски, Червения пират има много имена и самоличности, което адски затруднява службите в издирването му. Макар че успоредно с това бандитът е в директна връзка с всички високопоставени в страната, знае на пръсти политическата обстановка и очевидно дърпа конците на Задкулисието. 
Екип на ГДБОП, който посети бивака на клошаря под моста на бул. "Брюксел", потвърди пред нашата медия, че действително не успява да открие опасния Червен пират, който е самостоятелен играч, но с много сериозно невидимо влияние. 
"Аз съм Червения пират" - представи им се клошарят и подаде лична карта, паспорт, шофьорска книжка. 
Но БОП-аджиите видяха, че паспортът е на името на Ален Делон и отказаха да арестуват световноизвестния актьор, който си има толкова много проблеми, че със сигурност няма време да се занимава с български простотии. 
***
На тръгване БОП-аджиите смигнаха на вашия репортер и му намекнаха, че стабилността в държавата ще отиде по дяволите, ако не са те. 
"Прайм се на луди, шефе, БОП - сааа! БОП - сааа!" - изиграха един кючек борците с организираната престъпност и се оттеглиха по кабинетите си да анализират каква е разликата между поп, естрада и попфолк.  

Още по темата