Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Борисов: ще ме ядосате и ще направя Копейкин премиер!

Илияна Кирилова

ВЕЛОАЛЕЯТА НА "ПАТРИАРХА"
Шпицен кандидатът на ГЕРБ за премиер Бастунджи Бойко Борисов се появи изненадващо на жълтопаветна предизборна проява на опонентите си от бившата Сглобка - ПП-ДБ. Той предупреди бившите си, евентуално бъдещи партньори ПП-ДБ, че с неразумната си политика и отказ от послушание ще тласнат страната в мрака на евразийското ценностно пространство. 
"Ще ме ядосате и ще направя някоя глупост! Ще направя Копейкин премиер, да видите докъде води безотговорното ви поведение!" - предупреди Борисов без да заплашва. 
***
Събитието, организирано от ПП-ДБ, се провеждаше на велоалеята в насрещното на "Патриарха" и всичко беше много позитивно, освен когато пепедебейците се кълняха, че никога повече няма да седнат в скута, където и без това не са седяли никога. 
Но тази позитивна атмосфера се пръсна като сапунен мехур, когато на събитието се появиха Борисов и хората му. Той, пиарите и охраната му за секунди овладяха събитието на ПП-ДБ и шпицен-герберът произнесе кратка реч, в която нахока демократичната общност, че е провалила Ротацията и Сглобката с непомерния си направо невъзпитан апетит за власт и схеми. Борисов увери членовете и симпатизантите на ПП-ДБ, че въпреки обидите и тиквите, въпреки неразумните билборди и епитетите, би могъл да им прости след изборите и да ги допусне до властта като младши партньори на ГЕРБ-ДПС, но трябва да са много по-разумни, да мислят за бъдещето на България и да слушат по-опитните политици-атлантици. 
"Вироглавото поведение на ПП-ДБ ме огорчава - призна Борисов. - Хората разбраха, че т.нар. ваша "борба с корупцията" е ала-бала и шменти-капели. Пробвахте се като нас, не можахте да ни надиграете, сега имайте добрината да приемете ролята на младши партньори. Това не е обидно, това е гласът на разума. Патосът на битката ви с Борисов и Пеевски вече не струва и едно мазно кафе с райбер. А несъразмерните ви претенции правят сътрудничеството невъзможно и това става направо критично опасно за ориентацията на страната!" - продължи да гълчи своите противници/партньори Борисов.  
Герберархът е убеден, че с непослушанието си ПП-ДБ поставят на престъпен риск евроатлантическата ориентация на Република България. 
"Ще ме ядосате и ще направя някоя глупост! - опасява се Борисов. - Ще ме ядосате и ще направя Копейкин премиер, ще обърна радикално ориентацията на страната, да видите хубаво ли е!" - смята нещо наум Борисов.  
После все пак допусна, че може и той самият да стане премиер, но само ако много му се примолят и не му провокират ориентацията с непослушание. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата