Медия без
политическа реклама

Изродиада

Без видео не мога

07 Май 2020Г-н БАЛЕВ
Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Video killed the radio star, video killed the radio star... Тарара рам, тарам тарам там. Видеото утрепа радиозвездата. 

Това е първата песен, излъчена някога по музикалния канал MTV. Втората е "You Better Run" ("И почваш да бегаш, бате"). 

Аз съм доста популярен влогър в YouTube и трябва да ви кажа, че видеоплатформите отдавна утрепаха телевизорите и другите медии, даже Фейсбук и ТикТок не могат да се мерят с великото съдържание на YouTube и другите по-малки платформи и платформички. 

Аз примерно работя само с големи спонсори, ама от най-големите, дето имат връзки и в съдебната система. Моите благодетели са хора с възможности и аз съм готов да направя всичко за тях, без да накърнявам целостта на ценностната ми система и без да нарушавам членовете на моралната ми конституция. 

Примерно от братята ми за нищо на света не бих взел пари, не съм някакъв помияр. Но от всички останали вземам, това е почтен бизнес. Принципите ми са от много здрав материал! 

Примерно тия дни имах едно много интересно спонсорство - уредиха ми да снимам клип в Червената къща и в Съдебната палата, а след като публикувах видеото, стана скандал, че в клиповете ми уж се рекламират наркотици, осквернил съм българската култура и българската Съдебна система, затова в тия институции ще настъпят радикални промени: 

Съдебната палата я вземат от Лозан Панов и я правят Парти център, а Червената къща става Мешере към Главната прокуратура. 

Мен тия работи не ме касаят, аз правя изкуство. Цялата работа със скандала е, че в клиповете, които заснех в Съдебната палата и Червената къща, съм гол до кръста, а на лявата ми ръка имам татуировка с растението петопръстник. 

Моите спонсори се разшетаха и настана висше омерзение, уж че в клипа ми съм рекламирал марихуана. А то петопръстникът и марихуаната нямат нищо общо, не че разбирам от тия работи, ама съм чел това-онова за петопръстника и съм си направил тая татуировка на млади години и на пияна глава. Ама кой ти разбира от такива тънкости. Щом спонсорите ми са взели нещата в ръцете си, значи работата е дебела. Най-големите фактори в културата и Съдебната система изразиха отвращението и погнусата си. 

Боил Банов каза, че по-голяма пошлост не е виждал. Едно е да го направи Криско, обясни Банов, друго е да го направи по тоя пошъл начин Г-н Балев. Червената къща е осквернена завинаги, там трябва да се случват съвсем други неща! Пак повтарям, че от Криско не съм омерзен, но от Г-н Балев съм омерзен! На Криско съм му пращал честитки от Министерството на културата за рождения му ден - и не съжалявам. Той като пее за марихуана в песните си, го прави интелигентно и фино, а Г-н Балев рекламира и пропагандира порока по отблъскващ начин. Това е моето мнение, може да съм старомоден, но за наркотиците смятам, че трябва да се пее по начина, по който го прави Криско, а не по начина, по който го прави Г-н Балев. Това неговото, с извинение, дори си е малко селско, той римува кирка с мисирка, което е недопустимо. 

Висшия съдебен съвет също се мобилизира и правилните членове направиха на пух и прах неправилните, като решиха, че така повече не може да продължава, Темида е осквернена и трябва да се превърне в Парти център. Точка. Чук. Край. Ние имаме съвест и морал, да му се не види. Не може в Съдебната палата да се рекламират наркотици и ние да стоим безучастни. Виж, ако направим Палатата Парти център, тогава спокойно може да поканим Криско, който да изпее някоя интелигентна песен за "Холандеца", "Колумбиеца", "Магистралата на знанието" и "5G-точките на дисплея и панела". 

"Темидо, Темидо, ще ти скъсам превръзката" - реши още Висшия съдебен съвет и възложи поръчката на Криско с финансиране от бюджета за борба с коронавируса. 

Такива работи се случват, граждани, докато вие дремете на диваните си, но мен скандалите не ме интересуват, аз правя моето изкуство и не се сравнявам с никого, нито пък рекламирам наркотици - да не съм болен! 

***

Междувременно ме налазиха и тролове - псуват ме под всичките ми публикации в YouTube, от което популярността ми само расте, а с популярността растат и ангажиментите. Благодаря ви, тролове, благодаря ви, спонсори! 

Play now on Spotify:https://ffm.to/yerbaFind me on IG & TikTok: @alek_sandarand show me your sexy hip move with the🔥 #YerbaChallenge 🔥Producer: Alek Sandar...

Това видео е нещо като Криско, ама с американски бюджет. Криско е по-готин, макар и с по-нисък бюджет, смята Банов. 

Още по темата