Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Асен Василев нахлу с Митко Каратиста и парти грил в Енергото

Върза компютрите на министерството към уайфая на Радев, бил му политически баща

Образецът от Калипетрово - мъжът, който нахлу с псувни в енергото на Силистра и накара цяла България да му ръкопляска.
Образецът от Калипетрово - мъжът, който нахлу с псувни в енергото на Силистра и накара цяла България да му ръкопляска.

РАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ + СГЛОБНА ВЛАСТ

Сглобката си спретна електрическа вакханалия. 

Асен Василев и Митко Каратиста нахлуха тази сутрин в енергото с парти грил, пералня, е-тротинетки и други електроуреди, които включиха към мрежата на офиса и отделно прокараха ток към Финансовото министерство, да си имат и там. Всичко се излъчваше пряко в Тъмния интернет, където го гледаха хиляди хакери и кибер-авантюристи. 

Двамата се отдадоха на мащабна конфискация на ток, като спретнаха голям екшън, полу-мутренски, полу-хипстърски. Към тях се присъединиха и други фигури от сглобката. 

Бойко Борисов дойде с Гинка Върбакова да пита не се ли продава дружеството. 

Здравният министър направи скандал, че заради проблеми с тока електронните рецепти не работят, населението се изнервя и психиатричната помощ е в колапс. 

Министърът на електронното правителство дойде с ДАНС и обяви, че електричарите са го заплашвали и са провалили електронното гласуване. И въобще елетронното правителство не работи, защото в Енергото не си вършат работата. 

Неформалният премиер и фактически председател на ДПС Делян Пеевски също се примъкна, като чу, че става гюрюлтия в енергетиката. И веднага почна да се оглежда как да прехвърли нещо към ТЕЦ "Варна". Хомо Корпулентис моментално издигна и лозунг на кампанията си: "Трифазен промнелив ток за заедност!" 

Охраната в началото се опита да ги спре, но атентаторите се нахвърлиха с псувни върху гардовете, вързаха ги с кабели, овикаха ги, че заради такива като тях държавата е на туй дередже, опънаха си кабелите и всеки почна да дърпа ток, докато изгърми системата. 

Отделно си изпраха с ток на аванта няколко перални кирливи ризи и 2 милиарда лева, опекоха си сандвичи с дивечово месо, сготвиха си и веган свиня, пълнена с постна пуйка, пълнена с обезмаслено зайче, пълнено с новоизлюпено пиле, което не е блажно. 

"Пости са, християни сме!" - каза Митко Каратиста пред камерата и потисна страстите си, но не издържа дълго и наби някакъв енергетик заради травматичните спомени на Каратиста от енергетиката. 

Каратиста си спомни нещо травматично и от охранителния бизнес, получи нов пристъп и наби вързаните охранители. 

"Вие не сте охрана, вие сте баби! Вие сте срам за професията и позор за ангелохранителното войнство, бодигади ми се от вас!" - хълцаше и биеше разстроеният бизнесмен. 

Асен Василев го хвана нежно за лакътя, намаза му кокалчетата с цариградски мехлем и поведе каратиста на друг обект, където да проведат рационализация и частична експроприация - двамата хулигани нахлуха в Президентството и поискаха паролата на уайфая, за да вържат финансовото министерство към интернета на "Дондуков" 2. 

"Радев ми е политически баща, длъжен е да ми плаща интернета и телефона!" - аргументира се Василев и за тази икономия. 

Отначало НСО не даваха паролата, но Митко Каратиста я получи със силата на убеждението и едно маваши-гери. 

По някое време се появи и кметът Васил Терзиев, който се опита да овладее кризата и обеща на Асен Василев малко интернет от общинския - само мир да има! 

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата