facebook
twitter

Спорт

Младежите бяха почти перфектни, обяви треньорът им

45
СПОРТАЛ
Александър Димитров

Новият селекционер на младежкия национален отбор Александър Димитров не се скъпеше на похвали след лагера в Марбея (Исп), където тимът ни загуби с 0:1 от Северна Ирландия и победи с 1:0 Финландия.

"Много съм доволен от състезателите, бяха почти перфектни... Играта беше много добра, аз отдавна не съм гледал български отбор така да доминира срещу съперник. Ние го направихме... Липсваше късмет и просто в една-единствена ситуация от двата мача загубихме концентрация и затова ни отбелязаха гол... Полагат се грижи за младите играчи, не е чак толкова голяма разликата с чужбина. Колегите в клубовете вършат много добре работата си и там, където се дава път на младите, то си личи", коментира Димитров.

Лагерът и проверките бяха част от подготовката за квалификациите за Евро 2021 в Унгария и Словения, където сме в група 5 заедно с Русия, Полша, Сърбия, Латвия и Естония. "Полша и Сърбия сега са на европейско първенство... Много трябва да внимаваме, защото една ситуация подценихме за два мача и загубихме", посочи Димитров. Първият ни мач е гостуване срещу Естония на 5 септември.

Все още няма коментари

Още

Младежките национали завършиха 3:3 със "Славия"

18.11.2019

12
Младежите разбивали клишето за "чалга футболистите"

12.11.2019

44
Руснаците сравниха с Крондъл съдията от мача с младежите ни

12.09.2019

250

Влез или се регистрирай за да коментираш

×