facebook
twitter

Чужбина

Френски екстремист готвел атаки в България

Съобщенията, че той е задържан, се оказаха неверни
401
ЕПА/БГНЕС

Франция съобщи, че е задържала неназован екстремист, който подготвял терористични атаки в региона на Париж и в България. По-късно обаче стана ясно, че при по-подробна проверка на самоличността на арестувания се оказало, че името му се различава с една буква от това на издирвания терорист. Външният му вид също не съответствал на описанието на джихадиста, съобщи БНР
Арестът е станал през нощта на бул. Шан-з-Елизе след проверка на автомобил „Ситроен“. Проверката била провокирана от нетрезвото състояние на шофьора, който е задържан заради употреба на алкохол.
Първоначално служителите на органите на реда сметнали, че спътникът на пияния шофьор е издирван и особено опасен джихадист, за когото има издадени три заповеди за арест, включително европейска, но подозренията им в крайна сметка не се оправдали.
 

Ключови думи:

Франция, терорист, България
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Доверието във ваксините намалява в Източна Европа

20.06.2019

6
Патрик Лабрие е загиналият край Пловдив канадски парашутист (видео)

19.06.2019

3216 15
ООН: Населението на България ще е 2 млн. души към края на века

19.06.2019

2897 23

Коментари

ablepsia

стана ясно, че ..............  се оказало, че 

 

 

Не са го поканили лично да участва в кръжеца на главорезите, пардон - на приятелите на Сирия, свикан от  Младеновчето у нас, и се е обидил, само туй ще да е причината да подготвя атентат в  България, дааа! Ма скоро ще "стане ясно", че точно тъй "се е оказало"

Влез или се регистрирай за да коментираш

×