Quantcast
Полиция претърси за следи от сексуално насилие дома на Мерилин Менсън | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Полиция претърси за следи от сексуално насилие дома на Мерилин Менсън

Иззети са дискове и други устройства за съхраняване на информация
623
 EPA/BGNES
Мерилин Менсън

Властите претърсиха дома на Мерилин Менсън в Западен Холивуд в понеделник като част от разследване на твърдения за сексуално насилие, съобщава TMZ.

Менсън не е бил в дома си, когато следователи от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис са влезли, за да изпълнят заповедта, според сайта, който се позовава на източници от правоохранителните органи.

Властите са събрали и отнесли със себе си „устройства за съхраняване на информация в цифров вид“ от дома на Менсън.

В понеделник вечерта говорителка на шерифската служба каза, че е запозната с публикацията, но не може да потвърди претърсването, нито да съобщи подробности.

Детективи от офиса на шерифа на окръг Лос Анджелис започнаха разследване на Менсън във връзка с доклади за домашно насилие между 2009 и 2011 г.

Срещу рок звездата, чието истинско име е Брайън Уорнър, има обвинения в нападения и злоупотреби от много жени, включително бившата му годеница, актрисата от сериала „Западен свят“ Евън Рейчъл Ууд. Тя посочи Менсън като свой насилник за първи път в публикация в Instagram през февруари.

Някои от  обвинителките на Менсън са завели дела, като например актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко. В делото, заведено във федерален съд, тя твърди, че е била  малтретирана от Менсън сексуално, физически и емоционално.

По думите ѝ Менсън е лишавал Бианко от храна и сън, заключвал я е в спалнята, бил я с камшик, измъчвал я е с електрически ток и е заплашвал да я изнасили през нощта, пише в документите по делото.

Статия в списания Rolling Stone по-рано този месец описа, че певецът е заключвал жени в звукоизолирано помещение, наричано от него „Стаята на лошите момичета“, като форма на наказание.

Менсън отрича обвиненията. Според неговия адвокат Хауърд Кинг те са „доказуемо фалшиви“.

Още

240 полицаи са разследвани от прокуратурата за една година

28.11.2022

1312
Френската прокуратура разследва предизборните кампании на Макрон

25.11.2022

367
Борисов вече си общува с Гешев чрез телепатия