Медия без
политическа реклама

Откриха мъртъв сина на Тина Търнър

09 Дек. 2022
Тина Търнър
EPA/BGNES
Тина Търнър

Рони Търнър, син на звездата Тина Търнър, е починал на 62 години. Смъртта бе потвърдена в Инстаграм от съпругата му Афида Търнър, която го нарича "истински ангел". Причината за смъртта засега не е известна и остава неясно дали е свързана с негово раково заболяване от преди години. Известната му майка все още не е коментирала трагедията. 

"Почивай заедно с брат си Крейг, баща си Айк Търнър и Алин в рая... ", добавя тя. Постът на Афида адресира смъртта на по-големия му брат - Крейг Търнър, който се застреля през 2018 г. Бившият съпруг на Тина Айк почина през 2007 г., а сестра й - Алин Бълок, през 2010 г.

Говорител на полицията в Лос Анджелис е потвърдил пред сп. People, че е имало повикване в 9:40 сутринта от адреса на Търнър във връзка със смъртта на мъж. Властите обаче не са потвърдили идентичността на починалия. 

Сайтът TMZ, който пръв съобщи новината, отбелязва, че Рони е имал затруднено дишане и в крайна сметка е спрял да диша. Парамедиците са го открили мъртъв при пристигането си на адреса. 

Рони е по-малкият син на 83-годишната Тина Търнър, роден от брака й с Айк през 1960 г. По-големия му брат, Крейг, тя ражда едва 18-годишната от връзката си със саксофониста Реймънд Хил. Впоследствие той е осиновен от Айк. 

Поп звездата се отказа от американското си гражданство през 2013 г. От дълги години живее в Европа заедно с втория си съпруг Ервин Бах, като сега е поданик на Швейцария. 

Рони Търнър бе музикант като родителите си, свиреше в групата Manufactured Funk. Той игра заедно с майка си във филма "Какво общо има любовта с това", охудожествен разказ за нейния живот.

Последвайте ни и в google news бутон