Медия без
политическа реклама

Рок симфонията Simply The Best звучи в чест на Тина Търнър

Освен най-великите хитове на звездата спектакълът в НДК включва и песни на Guns N’ Roses, Deep Purple, AC/DC

28 Март 2024
Pragma Music Entertainment
За изпълнението на рок симфонията над 40 артисти ще се качат на сцената на зала 1 в НДК.

Рок симфонията Simply The Best, посветена на музикалната икона Тина Търнър, ще бъде изпълнена на 3 юни в зала 1 на НДК с повече от 40 участници на сцената. Ексклузивният концерт, обиколил почти целия свят, най-сетне ще звучи и пред българска публика, съобщават организаторите на събитието от Pragma Music Entertainment.

Тина Търнър ще бъде запомнена завинаги със своите буйни, енергични сценични пърформанси и мощни вокали. Често наричана „кралицата на рокендрола“, тя е артист, оставил незаличима следа в света на музиката, развлеченията и културата. Тина е смятана за една от най-великите рок певици на всички времена и ще остане такава в съзнанието на феновете. И днес тя е неизчерпаемо вдъхновение за мнозина, а артистичното й влияние обхваща поколения.

Почитателите на Тина Търнър ще имат възможност да се насладят на най-известните и въздействащи нейни хитове като Proud Mary, What's Love Got to Do with It, The Best, We Don't Need Another Hero и много други. Добре познатите балади ще разтопят сърцата присъстващите, а бързите ритми ще изправят всички в залата на крака, за да танцуват, убедени са организаторите.

Рок симфонията е в чест на Тина Търнър, но в нея са включени също и песни на групи като Guns N’ Roses, Deep Purple, AC/DC, както и известни дуети, белязали световната кариера на Тина. На 3 юни в зала 1 на НДК публиката ще има възможност да усети енергията на легендарната изпълнителка по нов начин.

Билетите за шоу-спектакъла на цени от 40 до 120 лева могат да бъдат закупени още сега от мрежата на Eventim в цялата страна.

Още по темата