Медия без
политическа реклама

Лени Кравиц ще пее на пристанището в Бургас

Третото гостуване у нас на голямата американска рок звезда ще бъде на 6 август

ЕПА/БГНЕС
Лени Кравиц по време на партито след връчването на наградите "Оскар" по-рано този месец.

Лени Кравиц се завръща за концерт в България. Шоуто ще бъде на 6 август в Бургас и е първото тазгодишно събитие от поредицата Burgas Summer Live, която организаторите от Fest Team стартираха през миналото лято. Тя включва концерти на световноизвестни изпълнители в рамките на няколко вечери на територията на пристанище Бургас.

А първото обявено име за това лято е наистина голяма звезда. Малко преди да навърши 60 години (на 26 май), Лени Кравиц все още е на върха на славата си. На 24 май той ще издаде 12-ия си албум - Blue Electric Light, записан в домашното студио на музиканта на Бахамите, където той живее през последните години. Веднага след това стартира и световно турне, което ще премине и през България.

Това ще бъде третото гостуване на Кравиц в България. При предишните две, които преминаха при огромен успех - през 2008 г. на ст. "Академик" в София и през 2019 г. в зала "Арена София" (тогава още "Арена Армеец") той покори публиката с големите си хитове Are You Gonna Go My Way, Let Love Rule, It Ain't Over 'til It's Over, If You Can't Say No, I Belong to You, American Woman, Fly Away, Let Love Rule и др. Разбира се, Лени Кравиц ще ги изпълни отново в Бургас, както и част от новите си песни. Той вече пусна пилотен сингъл - TK421, който набра популярност.

Първите билети за концерта на 6 август ще бъдат пуснати в събота, но само за членовете на Fest Club. Свободната продажба стартира от понеделник (25 март) в мрежата на Ticketstation.bg.

Още по темата