Медия без
политическа реклама

Легендарните Suicidal Tendencies също идват на Hills of Rock

Синът на Роб Трухийо от "Металика" ще бъде част от групата, която ще свири в последната вечер на фестивала в Пловдив

Suicidal Tendencies ще бъдат водени, както винаги, от митичния си фронтмен Майк Мюър (вляво), известен като Сайко Майко.
ЕПА/БГНЕС
Suicidal Tendencies ще бъдат водени, както винаги, от митичния си фронтмен Майк Мюър (вляво), известен като Сайко Майко.

Ново силно попълнение на Hills of Rock 2024 в Пловдив обявиха организаторите от Fest Team. Легендарната кросоувър траш формация Suicidal Tendencies ще свири в последния ден (27 юли) на фестивала, който ще се проведе край Гребния канал в Пловдив. Карифорнийците ще бъдат предпоследната група за вечерта, като тепърва ще бъде обявен и хедлайнерът, който е последният неизвестен. До момента бяха обявени тези за първите два дни - Korn (25 юли) и Bring Me the Horizon (26 юли).

Създадената през 1980 г. формация има един постоянен член от самото начало - емблематичният фронтмен Майк Мюър, популярен като Сайко Майко. През годините съставът претърпява няколко промени, като от 2021 г. на баса е Тай Трухийо, който е едва на 12 години. Той е син на прочутия басист на "Металика" Робърт Трухийо. Барабанист на Suicidal Tendencies в момента пък е Джей Уайнберг, който преди това бе в Slipknot.

През годините групата даде на феновете си големи хитове като Institutionalized, You Can't Bring Me Down, Nobody Hears, I Saw Your Mommy и др.

Преди тях същия ден на сцената ще излязат английските пънкари Massive Wagons, както и шведите Pain.

Станаха ясни и още няколко български групи за останалите две сцени - "Строежа" и "На Тъмно". Това са "Контрол", Last Hope, Expectations, Woomb, Владо Михайлов & Rewind и "Терпентина". 

Тридневни и еднодневни билети за фестивала, който ще се проведе от 25 до 27 юли, се продават в мрежата на ticketstation.bg и в магазини "На Тъмно".

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

Hills of Rock, Fest Team, Хилс ъф рок