Медия без
политическа реклама

Ива Тодорова обещава най-смешното шоу завинаги

Шеметната актриса кани на авторска стендъп комедия под режисурата на Стоян Радев

12 Апр. 2024
Ива Тодорова ще се изправи дръзко и ще говори за всичко.
Личен архив
Ива Тодорова ще се изправи дръзко и ще говори за всичко.

След грандиозния успех на моноспектаклите „Приятно ми е, Ива!“ и „Ива е онлайн“ шеметната актриса Ива Тодорова е решила, че вече е време и за първото ѝ същинско стендъп шоу. То ще се случи премиерно на 21 април от 20.00 ч. в София Лайв Клуб. Новият авторски спектакъл на Ива Тодорова се нарича „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“, а негов режисьор, както и на предишните представения, е Стоян Радев.

„Представленията ѝ са свежи като пролетен ден!“, „взривен смях“, „театрално бижу“, „проникновена и автентична“ - това са само малка част от определенията на критиката за Ива. Тя е актриса и автор с множество награди и номинации: „Икар“, „Аскеер“, „Златен кукерикон“. Статистиката надлежно ги е отбелязала в театралните анали от последните години, след като актрисата се завърна от дълго пребиваване в Италия: две награди „Икар 2019“ – за водеща женска роля и за драматургичен текст; „Златен кукерикон 2019“ – извънредна награда за индивидуално театрално постижение; две награди „Икар 2022“ – за драматургичен текст и награда на публиката за най-добро представление; номинации „Аскеер 2017“ и „Аскеер 2022“ съответно за поддържаща женска роля и за моноспектакъл, както и номинация „Икар 2022“ за водеща женска роля. Не е никак малко, нали?!

Ива забърква смел коктейл от трагедия и комедия, черпи всички и пие на екс. Истинският стендъп е да се изправиш и да говориш за всичко. Няма дребни неща, няма вече и лични. Всичко е важно и обществено.

Темите в „Най-смешното шоу…“, както винаги, са много и вдъхновяващи. Този път представлението е посветено на рисковете и прелестта да си професионалист, творец, човек, влюбен в правилния човек. Как да разберем кой е правилният партньор? Хубаво ли е да си на 50?! Смехът е гарантиран, но Ива е непредвидима, защото обича да скача в дълбокото и да ни приласкава там.

Актрисата Ива Тодорова и режисьорът Стоян Радев са се доказали като суперуспешен театрален тандем. Къде ли ще ни отведат този път? Първите зрители на „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“ на 21 април ще разберат това.

След представлението домакините обещават танци с легендата DJ Fozzie.

Още по темата