Медия без
политическа реклама

HBO Max тръгва в България в началото на март

01 Февр. 2022
Някои от героите във филмите, които ще можем да гледаме по HBO Max.
HBO Max
Някои от героите във филмите, които ще можем да гледаме по HBO Max.

Само дни след като научихме, че Disney+ стъпва у нас през лятото, друга от най-големите стрийминг платформи обяви пристигането си в България, при това още преди да е изтекла зимата.

HBO Max, собственост на WarnerMedia, тръгва в България на 8 март 2022 г., с огромно разнообразие от оригинални сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски програми от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други. От тази дата НBO Max ще замени действащата в момента платформа HBO GO. 

При старта на HBO Max имащите абонамент за HBO GO ще бъдат автоматично включени към новата услуга и по този начин ще имат незабавен достъп до нея. Който иска да ползва услугата директно за първи път, може да си направи регистрация още сега на http://www.hbomax.com и на 8 март, деня на старта, ще има достъп до нея.

В момента месечният директен абонамент за HBO GO е 3.99 евро. По случай пристигането си в България HBO Max ще зарадва настоящите директни абонати с  намалена цена от 3.30 евро на месец. Жестът дава на клиентите 33% постоянна отстъпка от месечната такса, която е валидна само, ако абонаментът не се прекъсва.

При директно абониране новата услуга HBO Max ще е достъпна срещу 4.99 евро на месец, но има и по-изгодни възможности. Нови клиенти, които се регистрират преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази ексклузивна оферта, актуална за тях в периода от 8 до 31 март 2022 г. 

HBO Max ще бъде достъпна и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия.

След 31 март, освен стандартния единичен месечен абонамент от 4.99 евро и постоянната отстъпка за лоялни клиенти, ще бъде въведен и нов годишен абонамент на стойност 39,90 Той осигурява 12-месечен достъп срещу цената за 8 месеца.

По повод обявяването на датата за старта на Max в България, Кристина Сулебакк, генерален мениджър на HBO Max за нашия регион, коментира: „HBO Max е ново изживяване за стрийминг, предлагащо най-доброто забавление с оригинални сериали, игрални и документални филми, реалити формати и детски програми — при това на една от най-ниските цени за услугата ни в Централна Европа.“. 

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

HBO Max, стрийминг, филми, сериали