Quantcast

Медия без
политическа реклама

HBO Max тръгва в България в началото на март

01 Февр. 2022
HBO Max
Някои от героите във филмите, които ще можем да гледаме по HBO Max.

Само дни след като научихме, че Disney+ стъпва у нас през лятото, друга от най-големите стрийминг платформи обяви пристигането си в България, при това още преди да е изтекла зимата.

HBO Max, собственост на WarnerMedia, тръгва в България на 8 март 2022 г., с огромно разнообразие от оригинални сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски програми от Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други. От тази дата НBO Max ще замени действащата в момента платформа HBO GO. 

При старта на HBO Max имащите абонамент за HBO GO ще бъдат автоматично включени към новата услуга и по този начин ще имат незабавен достъп до нея. Който иска да ползва услугата директно за първи път, може да си направи регистрация още сега на http://www.hbomax.com и на 8 март, деня на старта, ще има достъп до нея.

В момента месечният директен абонамент за HBO GO е 3.99 евро. По случай пристигането си в България HBO Max ще зарадва настоящите директни абонати с  намалена цена от 3.30 евро на месец. Жестът дава на клиентите 33% постоянна отстъпка от месечната такса, която е валидна само, ако абонаментът не се прекъсва.

При директно абониране новата услуга HBO Max ще е достъпна срещу 4.99 евро на месец, но има и по-изгодни възможности. Нови клиенти, които се регистрират преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази ексклузивна оферта, актуална за тях в периода от 8 до 31 март 2022 г. 

HBO Max ще бъде достъпна и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия.

След 31 март, освен стандартния единичен месечен абонамент от 4.99 евро и постоянната отстъпка за лоялни клиенти, ще бъде въведен и нов годишен абонамент на стойност 39,90 Той осигурява 12-месечен достъп срещу цената за 8 месеца.

По повод обявяването на датата за старта на Max в България, Кристина Сулебакк, генерален мениджър на HBO Max за нашия регион, коментира: „HBO Max е ново изживяване за стрийминг, предлагащо най-доброто забавление с оригинални сериали, игрални и документални филми, реалити формати и детски програми — при това на една от най-ниските цени за услугата ни в Централна Европа.“. 

Ключови думи:

HBO Max, стрийминг, филми, сериали