Медия без
политическа реклама

"Амстердам" е филмът с най-много актьорски чудовища тази година

08 Юли 2022
Опасното трио от "Амстердам" - в ролите Бейл, Роби, Джон Дейвид (синът на Дензъл) Уошингтън.
20th Century Studios
Опасното трио от "Амстердам" - в ролите Бейл, Роби, Джон Дейвид (синът на Дензъл) Уошингтън.

Присъствието на дузина първокласни актьори, често окичени с "Оскари", не гарантира непременно хубав филм. Но когато съставът е като в "Амстердам", зрителят не може да направи нищо друго, освен да превкусва предстоящото с удоволствие. От вчера е факт и трейлърът на новия филм на режисьора Дейвид О. Ръсел, автор и на "Наръчник на оптимиста", "Американска схема" и "Боецът". 

A lot of this actually happened. Amsterdam, a new film from David O. Russell, arrives in theaters November 2022.

Ето част от актьорските чудовища, които ще могат да се видят на екрана в "Амстердам": Крисчън Бейл, Робърт де Ниро, Марго Роби, Крис Рок, Рами Малек, Аня Тейлър-Джой, Зоуи Салдана, Майк Майърс, Тимъти Олифант... и дори певицата Тейлър Суифт. 

Въпреки че Ръсел е известен с ансамбловите си филми, в които няколко отлични актьори се надиграват, това е най-впечатляващият му каст до момента. Действието се развива през 30-те години на миналия век и разказва за трима приятели, срещнали се през Първата световна война и сключили пакт винаги да се подкрепят. Когато обаче са обвинени в убийство, те трябва да разкрият истинския виновник, за да свалят подозрението от себе си, и в процеса се натъкват на един от най-големите заговори в американската история. По думите на автора сюжетът на "Амстердам" е смесица от фикция и факти.

Характерните за Дейвид О. Ръсел колоритни и забавни герои със сигурност са тук, а с много от актьорите той вече е работил в предишните си филми (да се чудиш къде е Дженифър Лорънс). Премиерата е на 4 ноември и това сочи, че филмът със сигурност планира да се намеси в разпределението на предстоящите "Оскари" 2023.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата