facebook
twitter

България

Ремонтиран преди 10 г. мост в София се затваря отново

268
И.д. кмет на София Минко Герджиков и Йорданка Фандъкова, която тогава е кандидат-кмет, откриват моста през 2009 г.

Столичната община обяви началото на ремонтни дейности по мост, който бе основно ремонтиран преди точно 10 години.  До 7 юли се спира движението по моста на ул. "Черковна" над бул. „Ген. Данаил Николаев”. За периода ще се ремонтират дилатационните фуги на съоръжението, което свързва кв. "Хаджи Димитър" и "Подуяне" с бул. "Мадрид".

За обявеното време се спира движението по ул. "Черковна" между ул. "Марица" и ул. "Е. Симидчийска". Частично се променя и маршрутът на автобусна линия №120. От Зоопарка автобусите ще се движат по маршрута си до кръстовището на ул. "Черковна" с бул. "Мадрид". От там ще завиват наляво по бул. "Мадрид", надясно по ул. "Проф. Милко Бичев", наляво по бул. "Ген. Данаил Николаев", наляво по ул. "Злетово" и наляво през моста "Чавдар" и по бул. "Владимир Вазов". В обратната посока маршрутът отново ще минава по тези улици, за да избегне затворения мост. Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък.

Предишният ремонт на същия мост започна на 22 юли 2009 г. и продължи до средата на октомври с.г. Цената бе 1.4 млн. лв., а изпълнител на проекта – „Трейс груп”.

Все още няма коментари

Още

Отчуждаването на имоти остава като бомба за следващия кмет в София

18.09.2019

ТАНЯ ПЕТРОВА

542
Законовата каша с платените тротинетки в София е пълна

16.09.2019

ТАНЯ ПЕТРОВА

1173 4
Десни мушички се лепят по "медената пита" на ГЕРБ

14.09.2019

Людмил Илиев

4272 6

Влез или се регистрирай за да коментираш

×