facebook
twitter

Горещи новини

УЕФА готви "най-тежките" санкции за БФС

3419
БГНЕС
Борислав Михайлов

 

Дисциплинарната комисия на УЕФА ще разгледа инцидентите на мача България – Англия на заседание на 28 октомври. 

Президентът на УЕФА Александер Чеферин предупреди, че комисията е твърдо решена да отстрани расизма във футбола и допълни, че наказанията, които ще продължат да се налагат в битката с него, ще са от най-тежките, предаде БНР.

Срещу страната ни са повдигнати 4 обвинения за расистко поведение, нацистки поздрави и други нарушения на реда. 

Междувременно Борислав Михайлов обяви, че оставката му като председател на Българския  футболен съюз е факт и не подлежи на гласуване. 

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Футболна антиутопия: Задава се призрачната Ефбет лига

22.05.2020

ЯВОР ЕВТИМОВ

1703
Президентът на УЕФА: Футболът с фенове ще се завърне скоро

20.05.2020

124
"Септември" ще съди БФС заради спряното първенство

18.05.2020

190

Коментари

Гъчон

Перуци има голяма вина за състоянието на футбола, като най-голямата е, че се поддане на натиска на Боко, Литекс да се прекръсти на ЦСКА - София и да се промени структурата на първа лига! Това е най-големия позор в българския спорт! 

bay Dragan

И тогава още Перуци  трябваше "да си обира крушите".

А за тези нацистки поздрави и скандирания е виновна демокрацията на Костов , Боко и техните МВР.

По мое време ако някой вдигнеше ръката за нацистки поздрав, следваше профилактика с подръчни средства, и поне 2-3 месеца в най-добрия случай нямаше да може да си разкопчай дюкяна.

rusi

Изваждане на всички български отбори от календара на УЕФА най малко за три години ще рестартира българския футбол. Чужденците ще напуснат, младите играчи ще се наложат, ще си стегнем стадионите... и всичко това под ръководствто на съвсем ново, необременено и честно БФС. Това е решението...

mahler

Изваждането не е достатъчно, трябва да се спре и БГ първенствот. То е основният извор на измами, проблеми, корупция...

erkek

Какви "тежки" санкции мислят да наложат на БФС?

За сравнение след Хейзъл при 39 убити(нито един англичанин сред тях),-5 години без участие в Европа на клубните отбори,за Ливърпул-6.

В Англия 34 души са арестувани, а 26 са съдени за непредумишлено убийство. Те са екстрадирани в Белгия, за да бъдат съдени от местен съд. 14 са осъдени на три години затвор, но присъдите им са заменени с петгодишни пробации.

 

graoveca

Хахахаха ... ние сме удобното за биене момче от групата, хем сме при големите батковци, хем сме слаби и смотани, без влияние и безстрашните мафиоти от УЕФА ще ни използват за измиване на ръцете и назидание, колко много се бори с расизма.

Търся да си купя франеллка с надпис "УЕФА, ФИФА No Respect”

Nashenec

Как никой не се сети да попита "хулиганите" дали някой англичанин не се е свързал с тях да им предлага пари да направят тези зулуми. Току виж изскочил български новичок, а Боби Михайлов заеме ролята на Скрипал.

А и дали някой нашенец няма да се сети да каже в УЕФА, че кукушът е общоприет знак при дебат в България - шеф на телевизията, зам. мин. пред и кой ли не по улиците го използва. А за нацизъм - ами ние си имаме Луков марш всяка година, а националистите са основна сила в правителството. И всички в Европа си говорят с това правителство.

Много начини има да изненадаме УЕФА, но за това трябват "топки", а нашите политици никога не са ги имали (с едно изклюжение - Добри Джуров, който изпадна в немилост но не позволи наши войници да пътуват за Афганистан в началото на 80-те години на миналия век).

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...така е...когато си некадърен в дадена облат на главата ти се струпват един куп проблеми, които най-малко си очаквал...

 

...ето Перуцио не е пряко виновен за действията по трибуните, но тъй като е некадърен, българския футбол загъва...падаме с 0:6 насред София...и това отключва действията на феновете...

 

...ако националния ни отбор биеше наред, феновете щяха да кротуват и Перуцио щеше да си царува докато се пенсионира...но тъй като е некадърен като ръководител...следва крах....

sega_reader

На Боби щяли да му спират пиячката.

Ужас.

Сгугню
снимка на Сгугню

Изваждане на всички български отбори от календара на УЕФА най малко за три години ще рестартира българския футбол. Чужденците ще напуснат, младите играчи ще се наложат, ще си стегнем стадионите... и всичко това под ръководствто на съвсем ново, необременено и честно БФС. Това е решението...

За съжаление, моментът с необремененият и честен БФС е доста относителен.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×